Hae tästä blogista

17. syyskuuta 2013

Yks' maanantaipäivä

Millainen on normaali maanantaipäiväni? Mitä se pitää sisällään, mitä mä teen, missä mä liikun? Mitä normaalistikin teen minäkin viikonpäivänä?

Ajattelin kertoa teille yhdestä päivästä nyt vaan.( tai tarina siis alkaa jo sunnuntaista)

Menin nukkumaan normaalisti sunnuntaina illalla. Laitoin herätyskellon päälle ja ajattelin lukea vähän kirjaa, mutten sitten jaksanutkaan. Heräsin aamulla valoon.

Mietin, että mikäs päivä se mahtaa olla tänään? Ai niin, maanantai. Mietin mihin oikein heräsin. Kello oli 6.28 ja miehen herätyskello oli päällä. Jaa niin se valo! Mitäs minun kello sitten näyttää, eikös sen pitänyt soida näihin aikoihin?

Jaahas, sehän ei ole vielä edes soinut eikä tulisi soimaankaan, koska unohdin illalla laittaa sen päälle. Pimeenä koko toosa.. No hyvä että heräsin valoon!

Nousin ylös ja söin aamiaisen, puin päälle ja tein meikkaukset ja muut nopeasti. Sitten lähdinkin jo töihin. Kuului lapsien heräämisääniä...

Melkein myöhästyin töistä! Joka ikinen jalankulkijan liikennevalo näytti punaista! Pitihän siinä nyt näyttää esimerkkiä muille ja odottaa pyörän kanssa, vaikkei lapsia siihen aikaan vielä näy. Puolet ajasta seisoin siis liikennevaloissa. Ei tullut edes hiki.

Töissä meni mukavasti ja nopeasti päivä ja olin päättänyt jo illalla, että treeneihin menisin. Kassi pullollaan treenikamoja ja muuta tärkeää, poljin lähimpään keskukseen. Etsin postia, mutta törmäsinkin yllätyksekseni ensin valokuvausliikkeeseen jota hain myös. Vein vihdoin ja viimein lahjaksi saamani kertakäyttökameran kehitykseen. Siellä lienee muutama kuva otettuna kesän läksiäisistäni..

Kysyinpä sitten siinä liikkeessä, että missähän se posti sijaitsee, kun siitä on aikaa kun viimeksi shoppailin kyseisessä paikassa. Vastaukseksi sain " siinä torin laidassa". Noniin!

Löytyihän se posti. Lähetin paketin kummilapselle, joka minun olisi pitänyt postittaa jo kesällä. Hyi minua, mutta viesti on kulkenut puhelimitse, etten ole ihan unohtanut!

Sitten jäin kiertelemään vaatekauppoja. Olen tehnyt samaa jo viimeiset pari päivää. Huolestuttavaa. Ehkä kohta oikeasti löydän jotain ja ostan! Harkittu on monesti ja monelta kantilta. Jossain jotain koetinkin, muttei onneksi iskenyt.

Sitten pyöräilin jumppapaikkaan ja sain hien otsalle helposti. Olin vissiin hieman toipilas vielä, mutta hyvältä tuntui.

Pyöräilin kotiin kaikessa rauhassa (mikä ei kyllä kuulu normaalitapoihin vaan niskalimassa joka paikkaan yleensä viiletetään) ja söin hedelmiä ja jogurttia.

Mitä?! Tässäkö tää mun päivä nyt oli? Ei mitään sen kummallisempaa, ei.

Ai joo. Jumpan jälkeen kuuluu mennä suihkuun, mutta minä suuntasinkin vielä kauppaan! Olin varmasti näky. Jumppa oli kuitenkin vetänyt mehut irti ja pyöräily kotiin vaivasi jalkoja, joten näky kaupassa ei ollut fresh! Tapasinkin kaupassa samanmoisen rääkin läpikäyneen tutun, joka kyllä näytti mun peilikuvalta. Väsyneet silmät, fresh-olo naamalla (ilman meikkiä) ja toivoo ettei kukaan näe. Kyllä mä kai jotain järkevää sain ostettua.

Enkä ostanut herkkulohtua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Lukijat