Hae tästä blogista

19. elokuuta 2014

Mun levikset reps*

Olen ollut katkeran kitkerän kateellinen miehelleni siitä että hän kehtasi ensimmäisellä Amerikan(työ)matkallaan ostaa neljät (4) levikset itselleen eikä yhtään mulle. Tästä on nyt ainakin 5 vuotta aikaa.

Sitten n. 3 vuotta sitten herraseni päätti yllättää ja osti mulle kahdet farkut. Koosta ei hän ollut varma. Olin onnessani, vihdoin uudet farkut joissa ei reikiä ja ne kestäisivät vuosia.


Joo. Kokeilin niitä. Ne olivat kaksi kokoa liian suuret! Kylläpä harmitti! Siitä lähtien yritin kaupata niitä työkavereille, ystäville, tuttaville. Yksi työkaveri nappasikin toiset ja jäljellle jäänyt pari pyöri monta vuotta kirppismyynnissä mukana...

Oman Amerikan matkan yksistä kohokohdista oli tietysti outlet storet. Leviksillä ihan oma kauppa ja sitä valinnanvaraa oli. Sinisiä, valkoisia, mustia, ORANSSEJA. Jos ostit kahdet, sait ne halvemmalla. Sitten piti pähkäillä malli, vyötärön korkeus ja lahkeen malli. Ja se koko tietysti.
Löydettyäni sopivan, menin sovituskoppiin ja totesin täydelliseksi. Mustat, siniset ja oranssit. Kassa sanoikin sitten että mustat maksavat yksinään $50 joten otinkin valkoiset. Olin valmis maksamaan $100 mutta kun oltiin outletissä ja siellä on ale niin sain kolmet farkut $60. Mieletöntä. Oranssien hinta oli $12 kun ne oli puoleen hintaan ja mallisto poistumassa ja ne kahdet muut piti järkeni mukaan olla $40 kappale mutta niistäkin tuli jokin alennus.

Eilen pengoin perinteisesti kirppiskasaani ja silmiini osui nuo vihoviimeiset myymättä jääneet yli-isot housut. Satuin vilkaisemaan kokoa ja kummastelin. Siinä oli samat kokonumerot kuin uusissa mutta toisinpäin. Hölmistyin ja kokeilin housuja.

Ne sopivat täydellisesti. Mietin olinko voinut lihota niin paljon parissa vuodessa? Sitten mietin miehelle ääneen että oliko hän ostanut kahdet farkut eri kokoa ja olinko kokeillut vain niitä isompia?

Mysteeri jää ilmaan kunnes saan puhuttua työkaverin kanssa.

Farkut tulivat käyttöön :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Lukijat