Hae tästä blogista

16. marraskuuta 2015

Vuoden 2015 vaateostokset

Kolmistaan-blogin Karoliina oli saanut RositaAngatalta haasteen jossa pitää listata vuoden 2015 aikana ostamat vaatteet. Minähän innostuin tästä aivan valtavasti ja päätin tehdä oman listaukseni omaan bloginpahaseeni, vaikka vuosi ei ole lopuillaan vielä.

Kaikista ostoksista ei varmana ole kuvaa ja osa on unohtunut tai laitettu jo kierrätykseen (krhm) mutta sekin että ottaisi aina kuvan ostoksesta selkeyttäisi ensi  tulevan vuoden ostosbuumia. Rinna Saramäen Hyvän mielen vaatekaappi- kirja tuli luettua kesällä ja se selkeästi ohjaa minua kun oon vaatteidenostoaikeissa, oli se sitten vaateliikkeessä tai kirppiksellä.

Nämä eivät ole missään aikajärjestyksessä ja perässä on selitys miksi vaate on ostettu. Ja merkki (K) tarkoittaa että vaate, kengät tai laukku on ostettu käytettynä, kirppikseltä tms.
EDIT: Yritän myös muistella hintoja saada jonkinlaista käsitystä kulutetuista euroista

*65€ mustat pilli Levikset - ostettu kesällä ulkomailta outletistä uutena, viime kesänä ostin kolmet farkut USAsta mutta mustat jäi kaivelemaan..

* 10€ Harmaat varrelliset Converset (K) - tarvitsin yksinkertaisesti toiset

* 10€ Pitkähihainen Desigual-mekko (K) -myin toisen epäsopivamman mekon kirpputorilla about samaan hintaan
Desigual-mekko

* 6€ oranssit Ed Hardy tennarit (K) - kesällä ei niin kuumat ja oon haaveillut edhardyn tuotteista pitkään

* 2€ Oranssi puolipitkähihainen trikoopusero (K) - oranssi. ja edelleen käytössä

* 3€ oranssi neulemekko (K) - pakkosaadajotain-kun-kerran-kirppikselle-pääsen. Ei istunut päälle ollenkaan ja vein kierrätykseen puolen vuoden päästä * 5€ Oranssi hellemekko (K) -piti ottaa mukaan risteilylle etelän maille. Ei sopinutkaan tyyliin ja lahjoitin pois* 2€ Ed hardy valkoinen toppi (K) ja 2€ musta Ed Hardy teeppari (K) - selkeesti puuttui kokoelmista
* 4€ Retro liiviessu-mekko - nämä ovat vaan niin ihania kun kestävät pesua ja on sitä aitoa vanhaa mitälielukua (K)

EDIT: juuri tämän kirjoitettuani muistin vielä kasan vaatteita joita ostin naapurista könttähinnalla: Punainen pitkä trikoopaita, valkoinen urheiluteeppari, siniset stretch-farkut yht. 10€

No tulihan listaan nyt edes jotain.Voi olla että kaikki eivät tässä vielä ole. Laukkuja en ole ostanut ollenkaan ja kengissä olen päätynyt selkeään käytä-ensin-loppuun-osta-sitten-vasta-uudet. En tiedä kannattaako tätä nyt edes mainostaa mutta minun ei ole tarvinnut alusvaatteita eikä sukkia ostaa tänä vuonna ollenkaan.

119€ tuli loppusummaksi. Ylivoimaisesti nuo levikset jotka ostin uutena oli kalleimmat, mutta tiedän että ne kestävät ajan ja kulutuksenkin. Olen löytänyt leviksiä (joku pinttymä että ne täytyy olla juuri tuon merkkiset) myös kirpputoreilta, mutta nyt niihin on kaikkiin tullut polviin reiät. Ja niin haperoa ovat että shortseina käytin loppuun ja nakkasin pois.


Millaisen listan sinä saat aikaiseksi?


2 kommenttia:

 1. Sun lista on todella maltillinen! Maailman hienoimman liivimekon olet löytänyt!

  Mietin tässä, että ehkä joku vuosi on asiat niin hyvin, ettei tule ostettua yhtään mitään. Voiskohan niin joskus käydä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu,voi olla hyvinkin mahdollista ettei tulisi ostettua mitään. Mä tarvitsen ensi vuodeksi ainoastaan uudet korkokengät (omistan yhden parin ennestään) ja sitten haaveilen täydellisestä nahkatakista. Ei mulla muuta :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit :)

Lukijat