Hae tästä blogista

4. tammikuuta 2016

Kun päivä menee ihan putkeen tai sitten ei?

Oli ensimmäinen työpäivä pitkään aikaan. Olin niin hermostunut illalla, kun piti mennä vieraaseen paikkaan vieraaseen aikaan pitkästä aikaa että menin nukkumaan klo 22 ja heräsin klo 3.00 aivan virkeänä! Yritin tehdä tovin unta siinä onnistumatta. Kävin juomassa, pyörin sängyssä, nenäkin meni tukkoon. Otin villasukat jalasta kun oli liian kuuma.

Bling! Jaahas, kello soi 5.30. Taidanpa nousta kun ei edelleenkään väsytä. Johan sitä tuli nukuttua jotain 6 tuntia. (Sunnuntaina nousin sängystä klo 10. Tiesin että se tietää ongelmia seuraavana aamuna mutta että millaisia ongelmia!) Söin aamiaisen ihan rauhassa, tein aamurutiinit ja ehdin jopa rustata mummille pienen kirjeen valokuvan mukaan. Jotain ihmeääntä kuului ulkoa. Jaahas, siellä on satanut reippaasti lunta! Lumiaura! Ei kun menoksi että jos bussi on vaikka myöhässä.

Bussi tuli ajoissa, kyydissä pari ihmistä. Hyppäsin pois oikealla pysäkillä ja sitten hyppäisin kohta seuraavaan...hmm. Mitäs se kello on? 6.35!!! Työvuoro alkaisi 7.15 joten päätin talsia 2 kilometriä, enkä odottaa bussia. Sää oli mitä mainioin, mulla oli tarpeeksi päällä ja lämmin ja melkein ei tarvinnut kahlata lumessa. Hyötyliikuntaa!

Saavuin pihaan 6.45. Jaahas. Pulju aukeaakin vasta 7.00. joten kiertelin kyliä.

Töissä oli sitten jos jonkinmoista sähellystä. Hukkuneiden etsintää, vaikkei ne olleetkaan hukassa, Verta, hikeä ja kyyneleitä ja järjestelyitä. Selvisin tilanteista huumorilla, voivottelulla ja hymistelyllä. Ja silmien pyörityksellä. Huoh. Join teetä ja mietin kehtaisinko kahvihuoneessa virkata.

Kotiin päätin sitten kävellä. 7 km tuli talsittua kun jälkeen päin katsoin. Viihdytin itseäni matkalla käymällä Fidassa, asiamiespostissa ja kaupassa. En ostanut herkkuja. Vain ruokaa itselleni ja avokadon huomiselle.

Kotona odotti virkkuutyöt, askarteluun ryhtyminen ja lapselle piti käydä ostamassa kengät. Talvikengät. Menimme kävellen!

Nyt alkaa silmät luppaamaan ja mun piti vaan nopeasti tehdä joku. Ettei ruutu valvottaisi.

No ainakin en ole roikkunut kännykän netissä mitenkään hirveen kauan tänään.

That's my life....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Lukijat