Hae tästä blogista

1. helmikuuta 2016

Hei hei, tammikuu!

Niin se tammikuu vain vilahti loppuun. Kävin kuntosalilla lauantaina ja sunnuntaina ihan aamusta ja sitten olikin suonissa paljon virtaa. En meinannut päästä sunnuntaina ollenkaan nukkumaan kun keksin koko ajan lisää tekemistä! Mutta niistä myöhemmin..

Perjantaina oli palkallinen lomapäiväni ja sen kunniaksi kuskasin lapsia kouluun, kävin kaupassa, söin kotona lounaan Enkä ostanut mitään herkkua, kuten olisin tavallisesti ostanut. Kävin myös pitkästä aikaa hierojalla, joka pääsi taas hieman pintaa syvemmälle. Lihakset tykkää :)

Lauantaina salillakäymisen ja lounaan jälkeen suuntasimme sukulaissynttäreille, jossa söin herkullista tomaattikeittoa, smetanaa ja krutonkeja ja kaksi palaa herkullisia täytekakkuja. Otin mielestäni pienet palat mutta lopussa kinuskikakku alkoi tökkimään (sacherkakku upposi vielä helposti)  mutta urhoollisesti söin loppuun. Hyvää oli! Join teetä kahvilakon takia ja jätin kokonaan karkkikulhot väliin. Niitä oli useassa paikassa. Sissi! Jätin sipsit muiden rouskutettaviksi. En myöskään juonut viiniä, onneksi kukaan ei sitä tarjonnut minulle, siitä en olisi osannut kieltäytyä..Tai se olisi voinut herättää Suuria Epäilyksiä. Hmmf.


Sunnuntaina koitti sitten minun syntymäpäiväni. Annoin itselleni luvan herkutella ja olihan jo kuun viimeinen päivä.. Kävin aamusalilla, söimme tuikitavallisen lounaan ja herkuttelimme lahjaksi saamallani ÄSSÄ SOMEX karkkipussilla. Todella nopeasti pussi tyhjeni muihin suihin, onneksi ei tarvinnut syödä yksin. Ihmeekseni ei jäänyt pakko-saada-lisää-karkkia-moodi päälle kuten ennen tammikuuta usein jäi.Olin voiton puolella!


Yhteenveto: Tammikuu oli pitkä kuu olla lakossa. 31 päivää ilman irtokarkkia (muutamaa poikkeusta lukuunottamatta), ilman herkkuja (jos ei oteta lukuun mokkapalaa, valkosuklaakaakaota ja lauantain kakkupaloja) ja ilman kahvia. Join koko kuukauden aikana 3 puolikasta kuppia kahvia eri viikkoina ja himo siihen ei jäänyt päälle. Teepurnukat pursuaa edelleen teepusseja ja irtoteetä joten haluan juoda ne loppuun, ennenkuin voin ostaa taas lisää ulkomailta esimerkiksi. Joten kahvilakko jatkuu edelleen. En pistä isoa stoppia sille, mutta juon mieluummin teetä nyt kuin aikaisemmin. Juon huomattavasti enemmän vettä nyt kuin aikaisemmin, mikä on vaan hyvä. Minun tulee ostettua aikaisempaa enemmän hedelmiä ja nykyinen himo on nektariinit ja mandariinit.

Helmikuun teemana on sitten tuunaaminen! Palataan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Lukijat