Hae tästä blogista

20. kesäkuuta 2016

Rasvapurkkilaihis

Kirjoittelin teille tammikuussa voidepurkkien inventaariosta. Nyt olemme puolessa välissä vuotta joten on aika hieman kertoa kuinka tähän asti on asia edennyt.

Kasvovoiteet: Kaikkia on vielä tallella, vaikka käytän joka päivä. Ostin vielä yhden tammikuussa lahjakortin jämillä ja se sopii kaikkein parhaiten omasta mielestäni iholleni. Huom. Siis omaa rahaa ei mennyt. Pitäisi kaikki käyttää vuoden loppuun mennessä tyhjäksi. Ihan sen koostumuksienkin takia.

Shampoo-osasto: Iso värjätyille hiuksille ostettu pullo ei sitten lopu millään. Tosin en ole puoleen vuoteen väriä päähäni laittanut, mutta pullon shampoo tuoksuu jumalaiselle joten sitä käyttää jo ihan senkin takia. Kaksi pienempää käytetty, tosin näihin talkoisiin osallistuvat myös muut perheenjäsenet ja shampoo on ihan käyttötavaraa. Kun loppuu, ostetaan uusi.

Jalkavoiteet ja ihorasvat: En ole mikään ihoni ja jalkojeni himorasvaaja, mutta kun tein jaloilleni kuorintasukkatestin, sain jalkavoiteet hyvin kulumaan loppuun. Kantapäille sain joululahjaksi tuon keltaisen rasvan, joka on paksua ja vähän hassua voidetta. 3 käsirasva purtiloa on tuhottu talven kylmillä ilmoilla. Siihen kun lisää sen että töissä joutuu pesemään käsiä jatkuvasti, niin rasvaa kuluu tuhottomasti kun yrittää pitää ihon kimmoisena. Kierre, joka onneksi loppuu näin kesäisin. Ei se käsienpesu vaan kuiva sisäilma ja kylmä ulkoilma. Ostin Tallinnasta maaliskuussa ison purkin suositeltua jalkarasvaa ihan tarpeeseen. Nyt kun muistaisi sitä laittaa joka ilta

Hoitoaineet: En hirveästi käytä hoitoaineita, mutta toinen lapsista hoitaa tämän puolen. Näitä on jäljellä mutta sopivat parhaiten värjätylle hiuksille. Ehkä tulevat taas käyttöön kun kuontalo tummui purkista lauantaina

Kasvojenpuhdistusemulsiot: Kun pumppupullo tyhjeni suihkussa,täytin sen vihreällä puhdistusgeelillä. Yksi noista on yläkerran peilikaapissa ja toivon että kumpikaan jäljelläolevista ei tyhjene ikinä. Mustikanhajuista ei enää saa (?) Oriflamelta ja se on kyllä parasta.

Sanoisin että olen hienosti välttynyt ostamasta uusia purkkeja muuten kuin tarpeeseen. Taitaa edes jokin onnistua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Lukijat