Hae tästä blogista

5. huhtikuuta 2013

Pyörä!

Kaivoin tässä aamuna eräänä, ellei jopa toissapäivänä ollut ja pyöräilin töihin! Aamulla pikkupakkasessa ennen lähtöä mietin miten paljon/vähän sitä uskaltaa laittaa päälle ettei vaan hiki tulisi. Sepä vasta olisi vaarallista..

Laitoin sitten aamulla juoksuhousut ja kaivoin kaapista tuulipuvun housut sekä toppatakki ja kypärämyssy kypärän alle niin tarkeni, eikä tullut hiki. Matka toki on todella lyhyt, mutta lasken sen kyllä liikunnaksi. Talvella pääsääntöisesti kuljen bussilla ja se ei ole liikuntaa se.

Iltapäivällä mittari näyttikin sitten +7, joten farkut, tuulihousut ja toppatakki (no ei väliä mitä siellä alla oli) ja hiki tuli. Piti vielä lapaset änkeä, huhhuh hellettä. Mutta ihanaa, ei tarvitse värjötellä pysäkillä, voi lähteä kun huvittaa ja saa samalla liikuntaa.

Ihana kevät!

Tosin oli hieman liukasta vielä paikkapaikoin, mutta toinen puoli tiestä oli jo sula.

Kevään tuntee myös muuten siitä kun chilit on istutettu ja ne kasvaa :) Hieman kitukasvuisia tällä kertaa...etualalla chilit jotka kitkuttelivat viime kesästä ikkunalaudalla, jotka siirsin säälistä vielä sisälle.Hengissä. Katsotaan lähteekö vielä kukkia tekemään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Lukijat