Hae tästä blogista

25. marraskuuta 2012

Vielä viikko synkkää marraskuuta

Kuvailin tällä viikolla pitkästä aikaa aikaansaannoksiani, vaikka niitäkin on tullut vähän tehtyä. Mosaiikkipalat liimautuvat yllättävän helposti lasikuppeihin, mutten jaksa tehdä niitä kuin yhden illassa, joten saumausta odottelee sitten varmaan joulukuun puolenvälin jälkeen tarpeeksi lasikippoja, jotta saumaus kannattaa aloittaa. Ihan pientä määrää jauhetta ei kannata sekoittaa koska loppu menee sitten hukkaan. Tai en mä tiedä, voiko sen kuivuttua kosteuttaa uudelleen...toimisikohan?

Jos lokakuu tai syyskuu oli hullu menokuu, ja tällä en nyt tarkoita mitään biletysmenokuuta, niin on kyllä marraskuukin ollut. Menoja, tuloja, turnauksia, harrastuksia, töitä, työiltoja, juoksuharrastusta, kokouksia ja salibandyn peluuta. Ei siis mitään ihmeellistä. Tuntuu vaan että vuorokauden 24 tuntia ei riitä. Tosin kuten blogin alkuvaiheissa totesin, en aio tinkiä yöunista ja niitä on nukuttu riittämiin. Blogi onkin jäänyt sitten vähän vähemmälle. Mutta so what.. elämää ei sen enempää...

Joulukortit on nyt väännetty ja kun tätäkin lukee osa sukulaisista, kuvia tulee myöhemmin, vaikkei niistä mitään ihmeellisiä tule enkä ole aiemmin niitä kuvaillut, niin kuva tulee myöhemmin. Idean keksin jo viime vuonna, silloin en tainnu lähettää yhtäkään. Onneksi lapsista on hieman apua näinä päivinä.

Marraskuun viimeisenä päivänä sitten laitetaan pöytä koreaksi. Ainakin vähän. Ja juodaan ekat glögit!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Lukijat