Hae tästä blogista

3. toukokuuta 2015

Tervetuloa uusi elämä!

Kuten huomaatte, olen palannut. Tai blogi on palannut uudelleen, julkaistu kaikkien katseltavaksi. Muokkasin hieman ulkoasua ja lopullinen se ei varmasti vielä ole, mutta hyvä näin. Olen tyytyväinen väriin.

Uutta tekstiä ei ole tallennettu minnekään ja blogin olemus piileskelee vielä aivojeni takaosassa. En ole ollenkaan varma, mitä tästä tulee, vai tuleeko mitään, millainen tästä tulee olemaan ja miten usein ehdin kirjoittaa. Teemat on mietitty, mistä kirjoitan, mutta blogi pitäisi saada henkiin. En kalastele isoja käyntilukuja enkä isoa yleisöä. Olen poistanut vanhoja tekstejä, jotka olivat merkityksettömiä. En osaa aloittaa uuttakaan blogia. Oranssi on kuitenkin niin vahvasti minussa, se ei lähde minusta varmasti ikinä joten säilyköön se ainakin blogin osoitteessa.

Paljon on tapahtunut joulukuun jälkeen. Palasia, maistiaisia saatte varmasti sieltä jossain vaiheessa. Kuvia tahdon tänne jakaa myös, se on kokeilematta miten se onnistuu uudella puhelimella.

Juhlahumua, jännitystä, elämyksiä, sairastelua (ei kuvia siitä), synttäreitä, ystäviä, roskia, elämää, kirpputoreja, kierrätystä.... niitä tässä blogissa käsitellään.

Tervetuloa Uudet lukijat, tervetuloa Vanhat lukijat ja Nuoret, kaikenikäiset.

Tervetuloa!

EDIT: toinen teksti palasi näköjään tähän samaan pohdintaan, mutta yrittäkää kestää, ehkä se tästä

1 kommentti:

  1. Ihana Uusi Ulkoasu! Tykkään!! Ja odotan juttuja ... ;o)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)

Lukijat