Hae tästä blogista

10. kesäkuuta 2015

Rajansa kaikella

Aika on rajallista. Sitä voi käyttää kyllä monin eri tavoin vuorokauden aikana. Bloginkirjoittamislopettamispäätös ei tullut nopeasti viime vuoden puolella, mutta kun aikaa vaan ei ollut istua koneella ja näpytellä rivejä elämästä tai muusta olemisesta, lopetus oli mielestäni ainoa järkevä päätös.

Toki tiedän että on olemassa blogeja ja blogien kirjoittajia jotka kirjoittavat päivittäin, viikoittain, kerran kuussa tai kerran puolessa vuodessa. Mä ajattelin että lopetan sitten kokonaan jos en saa kahdessa kuukaudessa aikaan yhtään tekstiä. Ja vähän puulta koko kirjoittamisen maistuikin. Tuntui että kaikki aiheet oli jo käyty läpi, mitä oranssinen maailma minulle tarkoitti.

Sain myös lahjaksi blogeista kertovan kirjan joka lysäytti mut kunnolla maan pinnalle tai maan alle.

Aloitin kirjeenvaihdon. Kirjoitin puolessa vuodessa 3 kirjettä. Käsi väsyi helpommin kuin aiemmin, vaikka peukalo kyllä väsyy nopeammin nykyään kun käyttää älypuhelinta netin selaamiseen. Tosin edellisestä kirjeenkirjoittamissessiosta oli vuosia aikaa enkä muista että käsi olisi väsynyt silloin ollenkaan. Kyllä hartiat tai sormet saa jumiin myös huonosta asennosta sohvalla, kun virkkaa samana iltana 40 eriväristä kukkaa. Aivan varmasti.

Muutin blogin nimeä, mutten osoitetta. Poistin turhia lätinöitä väleistä, joissa mm. valitetaan ajanpuutetta ja muuta mitäänsanomatonta. Blogin ulkoasu ei muuttunut juurikaan, työn alla se taitaa olla aina. Bloggaan omalla etunimellä ja tapahtumat ja matkakertomukset ja muut saatte aina jälkikäteen. En hae julkisuutta, en suurta lukijakuntaa, en mainosta blogiani erikseen missään, en ole mukana missään kampanjoissa ja maksan kaikki tuotteet itse ellen ole saanut niitä joltain lahjaksi. Sen kyllä kerron sitten aina. Tykkään vaan niin paljon kirjoittamisesta ja aiheet pursuavat päässäni.

Voi kuinka odotan sellaista ihmettä tai keksintöä jonka avulla voi kirjoittaa blogia pelkästään ajattelemalla lauseita! Telepaattinen blogi! Kävellessä Pitkin maita ja mantuja tekstejä tulee mieleen, mutta ne katoavat kuin tuhka tuuleen, kun pääset kotiin.

Olkoon tämä tämmöinen aloituspostaus tälle alulle. Kiva jos käytte lukemassa ja kiva jos jaksat kommentoida :) Mainostaa toki saa jos jokin kirjoitus iskee lähelle sydäntä. :)

Kuvien kanssa on vielä hieman säätämistä mutta enköhän mä selvitä senkin jossain vaiheessa.

Hauskaa viikon jatkoja kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Lukijat