Hae tästä blogista

4. joulukuuta 2016

Joulu tulla jollottaa... ja kuulumisia syksyltä

Niin se syksy vain hurahti nopeasti ohi. Olen halunnut palata kirjoituspuuhiin todella, todella monta kertaa, mutta se ajatus siitä, että kirjoittaisi ajatuksiaan ilmi, on ehkä vähän kauhistuttanut. Aika paljon kaikkea on tapahtunutkin omassa elämässä ja on ollut hankala aloittaa mistään. Kuka muka haluaisi lukea?

Syksy on ollut erikoisten sairaskertomusten aikaa. Olen ollut kohtuullisen paljon pois töistä, mutta en flunssaisena. Kuulkaa, kaikkea muuta on ollut. Siirryin myös takaisin vanhoihin töihin, mikä on ollut mukavaa.

Ja sitten olen käynyt useasti kampaajalla! Uutta ilmettä joka kerta. Mulla on ihan huippu uusi kampaaja! Mulle on mm.tehty Undercut...

Marraskuussa kävimme varmasti kaikki lumimaisemissa, jo toivoen jotta säilyisi jouluun asti. Paskanmarjat. Loppui n. kolmen viikon päästä. Huomasin että en ehtinyt kyllästyä synkkyyteen ja valo tuli ja taas oli niin synkkää ilman lunta. Mutta eipä näytä vaikuttavan minun olotilaani.

Lokakuussa kävin Mikael Gabrielin keikalla The Circuksessa vähän suunnittelematta. Tai toivoin pääseväni, saavani aikaiseksi ostaa lippu keikalle jo kuukausi etukäteen, mutta ostaminen venyi ja venyi. Lopulta perjantai-iltana kysyi siipalta olisko mahdollista mennä ja kun "lupa tuli", ostin lipun ja suuntasin itseni ikärajattomien keikalle. Vanha ei jaksa valvoa puoleenyöhön.

Olihan keikka. Hymyilin sen jälkeen kaksi viikkoa. Otin tavaksi kuunnella musiikkia Spotifystä kuulokksella työmatkoilla ja aion opetella kaikki biisit ulkoa. Sillä ostin itselleni ja kummitytölle synttärilahjaksi liput Himmee-kiertueen Helsingin keikalle. Himmee tyyppi.

Blogin ilmettä olisi tarkoitus myös uudistaa. Luulen saavani uuden kännykän joululahjaksi ja uusi tietokonekin tippuisi taivaasta. Josko sitten olisi intoa? En tiedä. saattepa nähdä!

Saa muuten ehdottaa blogille uutta nimeä! Oranssimaailmani säilyy osoitteena mutta nyt etsitään pelkistettyä nimeä blogille. Mikä kuvastaisi tätä kaikkea pölinää mun pään sisällä... Oranssi on aina pop, nelikymppinen äiti-ihminen tätä kirjoittelee. Kierrätys, secondhand, ekologisuus,kirppikset... vapaaehtoisuus lähellä sydäntä.

Vuodenvaihteessa toivottavasti on jo uusi ilme!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Lukijat