Hae tästä blogista

28. syyskuuta 2013

Sanoin EI Tallinnan reissulle

Joudun nuukuus-teemani vuoksi jättämään tämän syksyisen Tallinnan reissun väliin. Kyllä, houkutus olisi liian suuri jotta voisin matkustaa vain katselemaan. Kyllä, siellä on ihana Karnaluks-askareteluvillalankakauppa, josta saa kaikkea tuhottoman halvalla. Mutta ei, en tarvitse nyt juuri uutta materiaalia josta askarrella kun sitä on kaapit täynnä. Villalankoja, peilikehyksiä, mosaiikkia, teippejä, valokuvakehyksiä, decoupage-lakkaa, papereita, korttipohjia ja vaikka mitä muuta.

Kuukausi sitten aloitin projektin mistä taisin vihjaista täällä blogin puolella. Nimittäin ensimmäisen villaisen kaulaliinan teko on alkanut. Ensin oli langat, joita hamstrasin Tallinnan reissulta keväältä..

 
Ja sitten idea mitä niistä tehdään. Ja mikä lanka valitaan:
 


Ja tässä on sitä alkua...

Silmukat loin varmaan 5 kertaa kun joka kerta se toinen lanka loppui kesken! Mutta tässä siis lopulta kaikki 200 (?) silmukkaa luotuna. Ja kutominen voi alkaa!
 

2 kommenttia:

  1. Hieno alku - Lupaavalta näyttää! Ja odottelen innolla myös niitä kierrätys yms. vinkkejä tuolla fb sivun puolella ... ;o)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Olen jo onnistunut luomaan pari reikää tekeleeseen, tippuneita silmukoita kenties.. Käyttöön tulee kuitenkin.

    Joo kierrätysideoita ja vinkkejä minäkin odottelen :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)

Lukijat