Hae tästä blogista

18. syyskuuta 2014

Muutosten aikaa

Kesä loppui ja kesälomahuvien kirjoitukset.

Kuten osa on saattanut huomata, kirjoituksia ei ole tullut moneen päivään. Sairastin reilun viikon verran tosi pahan flunssan, kuten kuulemani ja lukemani perusteella aika moni muukin tässä rakkaassa Suomenmaassa. Jokaisella se vaan ilmenee eri tavalla. Osalla on tosi kipeää kurkkukipua ja sen jälkeen flunssaa. Osa saa kovaa kuumetta ja nuhaa. Tauti voi jatkua pitkäänkin jos ei malta levätä. Minä sairastin viime viikolla ihan kotona asti, mitä en tee useinkaan. Siis edes sairasta, ole kipeänä. Saati kotona. Flunssani talttuvat perinteisesti kahdessa päivässä.

Nyt olen ollut töissä, ja levännyt ihan kunnolla. Juoksuharrastukseen on laitettu jäitä, joten en ilmoittaudu nyt ainakaan vähään aikaan tapahtumiin johon liittyy juoksemista. Sen täytyy olla kivaa, pakolla en lähde. Pyöräilen töihin kun aikataulu sallii.

Mutta jokin uusi liikuntaharrastus pitää saada. No, jos roskienkeräämistä ei lasketa...

Sain haasteenkin On My Wayn-blogin kirjoittajalta, mutta en ole ehtinyt siihen tarttua. Nykyään päivääni ei mahdu käsitöitä ollenkaan. Sen sijaan olen tuunannut ja lähetellyt kortteja synttärisankareille ja muutenkin. Ostettuja kortteja ainakin nyt mutta kun saan buumin tehdä itse, niin tulee persoonallisempia...

Kuvien lisääminenkin on nyt hankalaa kun tietokone ei vielä tue uuden puhelimen kuvia. Hankala selittää, toki hätä keksii keinot.

Blogikin edelleen tarvitsisi uudistusta, mutta uudistukset tulevat sitten kun on aikaa ja idistäkin.

...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Lukijat