Hae tästä blogista

1. syyskuuta 2014

Ne Loppu ja Uuden Alku

Nyt on sitten kerrottu teille meidän kesälomamatkasta. Aikas huippu matka oli ja kiva olisi kokea se kaikki uudelleen. Mulle tuli ihan hiki kuvia katsellessa (matkan sää muistoissain), mutta ne ovat kivat muisto unohtumattomasta matkasta.

En tiedä mitä te siellä ruudun toisella puolella mietitte, mutta kun sain tehtyä nuo postaukset aika lailla yhteen putkeen ja kun niitä riitti kolmeksi viikoksi, niin ei tarvinnut ajatella kirjoittamista.

Nyt taas ajatuksia vilistää puolelle ja toiselle. Välillä ollaan niin positiivisella mielellä ja elämä on ihanaa, sitten on se syksyn synkistelyvaiheen aika kun kaikki jurppii. Mutta vain omassa mielessä ja tokihan niitä purkaa sitten ystäville aika ajoin ja tällä kertaa ei sen vakavempaa.

Kyllähän sitä tulee miettineeksi elämää nyt ja ennen ja sitten tulevaakin.

Sain kokea hetkellisesti sen kuinka olla nuori 13 vuotias ja koulumaailma otti ohjat minusta. Sain kokeilla kouluelämää uudemman kerran ja kyllähän se maailmaa avarsi. Lapsen koulussa oli "avoimet ovet" ja sain olla yksi oppilaista yhden päivän. Kokemus oli mukaansatempaava. Opettajat olivat mahtavia, mukavia, asiansatuntevia...

Se toi hieman ajattelemisen aihetta.

Millaista blogia haluan kirjoittaa?

Mitkä tulevat olemaan aiheita tänä "kautena"?

Mikä on yksityiselämäni pääkohdat?

Mihin vedän rajat?

Mihin käytän vapaa-aikani?

Millainen työkaveri haluan olla?

Tuleeko minulle ikäkriisi?

Miten tapaisin mahdollisimman paljon ystäviäni jotta perhe-elämäkin saa aikaa?

Miten ihmeessä saan mahdutettua liikuntaharrastustakin mukaan kun on treeneihin vientiä, kotitöitä, olla läsnä lapselle, tee ruokaa, siivoa, vie roskat?

...

Olen kyllä ylpeä itsestäni kun pari päätöstä olen saanut jo tehtyä. Ilmoitin parillekin kotimyyntiyrityksen edustajalle etten pidä kotikutsuja tänä syksynä ollenkaan. Tykkään tavata ihmisiä mutta kutsujen kautta en saa oikeaa yhteyttä ihmisiin. Sillä tavalla joo, näen ihmisiä, mutta heillä on harvoin aikaa kysellä minun kuulumisia ja toisin päin joten se on jotenkin väkinäistä. Tällä en tarkoita kaikkia ihmisiä, joita kutsuillani tapaan, mutta muutamia en sitten tapaa muutenkaan. Ja kutsuillani ei luonnollisesti ole ollut ostospakkoa... Jos palaisi siihen, että vaan tapaisi ihmisiä!

Haluaisin päivittää blogia säännöllisesti mutta voi olla että siihenkin tulee taas muutos syksyn mittaan. Ei niinkö etten haluaisi kirjoittaa, vaan aikani tietokoneella on kortilla... Puhelimen kautta pystyn kirjoittamaan mutta kuvien lisääminen on mahdotonta. Kuka sitten lukee kirjoituksia joissa lukee "kuva tulee myöhemmin". Voi olla etten minä ainakaan.

Tuntuu että joka syksy sama juttu. Muutoksia, ei muutoksia, pohdiskeluja, miettimistä ja siltikään ei valmista, päätöksiä, keskeneräisiä...

No katsotaan mitä tuleman pitää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Lukijat