Hae tästä blogista

22. syyskuuta 2015

Maanantain must!

Maanantaiaamuna sai nukkua vihdoin pitkään. Tai No. Olin sopinut vieväni lahjoitukseen vietäviä vaatteita kirjastoon aamukahdeksalta, joten herättävä oli aiemmin kuin kuvittelin. Aamutoimiini kuuluu tietty herääminen ja wc-toiminnot. (kun vessa on vihdoin vapaa, raauahudun sinne) Kasvot on pestävä vedellä ja meikatakin ehdin melkein joka päivä (soRi kaikki, jos en jonain aamuna ole näppyjäni peittänyt!)

Syön aamupalaa joka aamu. Se on joko jogurttia, marjoja pakkasesta ja tyrnimuruja ja ehdottomasti juoksevaa hunajaa Tai ruisleipää ja teetä. Ja ison lasin vettä. Se kun saattaa olla ainut vesiannos ennen iltaa, joskus on niin kiire töissä.

Kahvinkeitin sanoi itsensä irti vuosi sitten, enkä uutta ole ostanut. Aiemmin en edes kotona juonut kahvia (paitsi juhlissa ja silloinkin pyysin että joku tuo mukanaan keittimen.. hmm), nyt kun tekisi mieli, ei ole millä keittää. Kapselikahvinkeitin on olemassa, mutta on hyvää tuuria että arkisin on kapseleita jäljellä esimerkiksi joidenkin juhlien jälkeen. Tee käy tässä tapauksessa ihan hyvin.

Hurautin sitten säkkien ja pussien kanssa kirjastolle ja se sujuikin näpsäkästi, joten käväisin apteekissa ennenkuin hurautin töihin. Yritän polkea aina kun mahdollista niin pyörällä töihin. Maanantaina pitää kuitenkin mennä ruokakauppaan, joten kotiintullessa on helppo hurauttaa sitten kauppaankin.

Jotenkin kiireinen päivä oli töissä ja nuutuneen kaupankäynnin jälkeen kun kotiin pääsin niin tajusin että olin ostanut vain kaksi valmisruokaa ja keittoainekset. Päätin etten lähde enää minnekään illalla.

Mutta sitten muistin että Pilates on illalla ja kun viesti tuli ystävältä, jonka kyydissä menen sinne, ettei hän pääse, valtasi minut vetämättömyys!

Päätin kuitenkin raahautua vaikka väkisin itseäni venyttämään ja hyppäsin kotiintuloajastani 40 minuutin päästä pyörän selkään. Viidessä minuutissa hurautin pihaan ja olin jo mattoni levittänyt kun ei enää kaduttanut.

Aivan ihanan tunnin jälkeen polvin pikkusateessa pimeässä kotiin ja arvatkaapa mitä Olisin Halunnut Tehdä Seuraavaksi? Mennä kuumaan suihkuun, kuumaan saunaan, laittaa piristävää punaista väriä hiuksiin, hoitaa ihoa, helliä.. hmm. Juu-u.

Tämän sijaan odotin hikisissä vaatteissani että mies saa itsensä valmiiksi jotta voin viedä änet harrastukseensa jotta voin puoli tuntia myöhemmin hakea toisen lapsen harrastuksestaan. Istun puoli tuntia autossa kuunnellen musiikkia ja kuuntelen kun sade ropisee peltilehmää vasten.

Kun pääsen kotiin, ryntään pikasuihkuun ja päätän mennä ajoissa nukkumaan.

Päätänkin aloittaa uuden kirjoitusharrastuksen ja sen innoittamana kirjoitan 1,5 tuntia. Jo väsymys painaa silmiä ja uni tulee silmänräpäyksessä kun kaadun sänkyyn.

Jos seuraavana aamuna saisi nukkua....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Lukijat