Hae tästä blogista

27. syyskuuta 2015

Pohdintoja viikonlopun

Miten viikonloput voi mennä aina niin nopeasti?

Aina kun olen hautautunut sohvan syvinpään kohtaan, saanut kaikki langat ja koukut syliini ja avannut TV:n niin joku huutaa "tuletko katsomaan, mihin nämä kuuluu, kun ei ainakaan tänne"

En voi ymmärtää miksi vanhemmat ajavat pyörällä ilman kypärää, kun lapsi istuu kyydissä kypärä päässä? Ketä se hyödyttää? Lapsiko soittaa vanhemmalle ambulanssin onnettomuudessa?

Kuka kehtaa roskata? Vauvat ei ainakaan, eikä vanhemmat ihmiset? Päätelkää itse siitä mitä olen maasta kerännyt tällä viikolla: pikaruokalan juomapahveja, käärepapereita, pillejä, tupakantumppeja, tupakka-askeja, tupakka-askien muovikääreitä, suklaapatukoiden muovikääreitä, nuuskapurkkeja, mehutetroja, energiajuomatölkkejä, isoja mehutölkkejä, kaksi ehjää pantillistä kaljatölkkiä, yksi tutti, yksi hanska, monta kuivunutta purkkaa, kauppakeskuksen uudistuneen parkkipaikan porttitikettejä.... ja lista voisi jatkua.

Miksi hiekkaa kulkeutuu Pitkin kämppää vaikka kengät jätetään eteiseen?

Miksi vähäinenkin teenjuominen lakkauttaa vedenjuomisen kokonaan vaikka erityisesti silloin olisi tärkeää juoda myös vettä?

Kuinka saada stressiinreagoiva maha stressittömäksi mahaksi?

Viikonloppua piristää ehdottomasti keskustelut ystävien kanssa

Kävely ulkona pimeällä piristää -silloin en näe roskia!

Sain uskomattoman nopeaa palvelua tänään pikaruokapaikassa yli viiteen vuoteen. Boikotoin yleensä paikkaa roskaisuuden takia, mutta nyt söin kyllä hyvää salaattia.

Laitoin palautetta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Lukijat