Hae tästä blogista

21. syyskuuta 2015

Mistä mä nyt oikein aloittaisin...kun viime viikolla...

Mä ajattelin kokeilla jotain uutta. Nimittäin blogini päivittämistä viikon ajan joka päivä. Mä välillä ajattelen että se on mahdotonta, ei mulla ole aikaa, mutta mihinkäs muuhun sen ajan voisi käyttää kuin johonkin järkevään? Ajatusten purkua! Facebookissa roikkuminen, päivitysten päivittäminen jne. on aika turhaa. Kun sen(kin) ajan voisi käyttää muuhun. Ajattelin kirjoittaa nyt teille "viikko minun kanssani" postauspläjäyksen.

Välillä ajattelen että arkeni on jotenkin ainutlaatuista. Kenelläkään muulla ei varmasti ole tällaista. Mutta sitten taas toisaalta kaikilla muillakin on kiireensä, omat arkiaskareensa: lasten harrastusviemiset, omat harrastukset, kotityöt, perhe-elämä,vapaaehtoistyö... Mä ihan hengästyin viime viikolla mitä kaikkea sitä sainkaan tehtyä viikon aikana. Ja sitten taas.. toisina viikkoina ei tapahdu mitään.

Toisaalta aloitan tämän jo viime perjantaista koska tein jotain sellaista mitä en oo aikaisemmin tehnyt. Tai oikeastaan tää alkaa jo paljon aiemmin..Facebook-ryhmästä jossa.... Tai mistä mä nyt oikeastaan aloittaisin...

No. Viime viikon tiistaina kävin viemässä keräämiäni lahjoitusvaatteita lahjoituksiavastaanottavalle taholle ihan tässä lähellä. Vein auton parkkiin paikkaan johon en tykkää parkkeerata ollenkaan (ahdas paikka, maksaa rahaa, peruutuspoisajo ahdistaa vaan ihan sikana). Heitin ekan satsin kellarikerrokseen asti kävellen (harmitti kun ei ollut aktiivisuusranneke sillä kertaa ranteessa!!) ja kun tulin uudelleen ulko-ovelle huomasin kyltin jossa neuvottiin käyttämään hissiä... Noo, otin liikunnan kannalta ja hyvä mieli tuli. Ja näytin esimerkkiä. Huomasin rappusissa myös yhden naishenkilön mutten vieläkään osaa yhdistää häntä mihinkään "ihmisryhmään" jossa käyn/tapaanusein/whatever.

Torstaina kävin pelaamassa naisporukassa salibandyä yhdellä koululla ja päädyin olemaan maalivahtina koko tunnin. Hyvää vaihtelua ja opettelua, jos vaikka pääsis pelaamaan oikeita matseja muita jengejä vastaan. Tänään huomasin pilateksessa että oikeassa kädessä on mojova pallonkuva = mustelma.. Torjuttu on!

Perjantaina sovin hakevani autolla lahjoitusvaatteita eräältä hallilta. Sitä varten ajoin kotiin pyörällä, nappasin auton ja yllätyin kun olinkin perillä ihan ajoissa (bussit eivät ajaneet). Sain tavaraa todella paljon ja koko viikonloppu meni niitä lajitellessa ja pussittaessa.

Lauantaina järkkäilin tavaroita ja raahasin kirpputorille menevät itemit yläkertaan. Tavaraa olikin yllättävän paljon.

Tästä alkaa mun viikko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Lukijat