Hae tästä blogista

13. huhtikuuta 2016

Ja käärme loi nahkansa...

(huom. tämä on vain minun kokemukset kuorintasukista eikä mikään mainospätkä. En tee yhteistyötä minkään tahojen kanssa ja itse olen tämän tuotteen maksanut. Lisäksi tämä postaus ei sisällä kuvia tuotteen käytöstä)


Ostin n. vuosi sitten Dermosililta kuorintasukat. Olin kuullut niistä paljon ja olin lukenut myös parista blogista samanmoisten sukkien käyttämiskokemuksista.

Mun jalkapohjien iho on todella korppu. En ole mikään superrasvaaja koskaan ollut, vaikka niistä pitäisi pitää tosi hyvä huoli, mistäs niitä uusi jalkoja vanhojen tilalle saisi, kun edelliset menee huonoksi...No ei mistään.

Viime keväänä ajattelin että kesäksi rantakeleille olisi tosi kiva saada pehmeät jalat, joita kehtaisi sitten sandaaleissa näytellä. Vaan enpä saanut aikaiseksi. Aina oli huono sauma. Prosessi kestää kuitenkin sen pari viikkoa.

Mutta nyt! Nyt tai ei koskaan. Rantakeleihin on vielä aikaa ja pilateksessakin voi olla sukat jalassa tarvittaessa eikä yleisiin saunoihin ole menoa juuri nyt. Eikä mulla nyt edes ole tiedossa biitsijuttuja joten hyvin voi kokeilla miten nämä toimivat.

Päätin sitten laittaa jalkaani nuo jalkineita muistuttavat pussukat ja kokeilla. Päivä oli keskiviikko, jona olin kävellyt Tallinnassa uuvuttavan pitkän päivän. Ajattelin että ah, mikä ihanan rentouttava päivän päätös.

Avasin paketin, otin kahdet sukannäköiset muovipussit ulos ja leikkasin ne auki ja vedin jalkaani. Teippasin vielä ne kiinni mukaan tulleilla teipeillä ja sujautin jalat vielä reaverse-villasukkaan ja olin sohvalla 90 minuuttia paikallani, kuten ohjeessa pyydettiin. Hieman ehkä hieroin käsilläni jalkapohjia koska pelkäsin ettei aine mene joka paikkaan, kun ne pussukat olivat niin suuret (mahtuvat varmasti n. 43 koon kokoiseenkin koipeen).

Puolen tunnin päästä jalkapöydän ihoa alkoi hieman kuumottaa, ei pahasti mutta ajattelin että kestetään nyt vaan loppuun asti. Luulen nyt että se johtui siitä hieromisesta, mitä ei olisi saanut tehdä... (?)

90 minuutin jälkeen kävelin pesuhuoneeseen ja riisuin pussit ja huuhtelin jalat.

Seuraavina päivinä rasvasin jalkoja joka ilta ja odotin että jotain tapahtuisi. Pakkauksessa sanottiin että koko prosessi kestäisi n. 2 viikkoa ja neljännen päivän kuluttua iho alkaisi kuoriutumaan.

Maanantaina alkoi tapahtua. Mietin iltapäivällä töistä tullessa että miten mun iho jää kiinni sukkaan ja rahisee. Kyllä! Vaikutus on alkanut!

Tiistaina iho irtoaa jo itsekseen. Repiä ei saa, ettei uusi iho kärsi, oli ohjeessa... No joo en en..

Keskiviikkona totean että jokailtainen suihku ( no hehheh, käyn muutenkin) on tarpeellinen jotta iho pysyy pehmeänä ja muistan rasvata jalkapohjat. Sukkia silti käytän joka yö, jotenkin kivempi ettei nahkoja ole sitten joka puolella.. ja kaikkien nähtävillä.

Torstaina maalivahtina olo ei illalla ottanut jotenkin yhtään onnistuakseen, syytin tästä jalkojani joita varoin koko ajan ettei jalat olisi liian kovalla rasituksella. Sukat saa puistella irtonaisista riekaleista.

Perjantaina jalat olivat jo ihan hyvät. Kaikki irtonainen iso oli jo lähtenyt pois.

Suosittelen kyllä näitä. Valitettavasti en muista hintaa ja saako näitä enää Dermosililta. Mutta aion tehdä toimenpiteen n puolen vuoden päästä uudelleen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Lukijat