Hae tästä blogista

5. huhtikuuta 2016

Mitä eilen syötiinkään?


"Äiti, eihän meillä oo ruokana eineksiä ( eivät he nyt käytä eines-sanaa mutta se kuulostaa siltä) ensi viikolla?" Kuulen tämän päässäni aika ajoin. Einekset kuten maksalaatikko ja lihaperunasoselaatikko ovat tuttuja arkiruokia meillä aika ajoin. Kun en vaan keksi mitään uutta ruokaa. Kun aina pitää olla jotain samaa...

"Äiti, miksi ei muka voi aina olla jauhelihakastiketta ja spagettia?" Niin, miksipä ei. Mutta minä kyllästyn tekemään sitä vaikka maistuisikin !

"Yäk, täällä on joukossa keitettyjä kasviksia! (tämä sanotaan myös keitoista..öö mistäs ne keitot on sitten tehty..?) Onx pakko aina laittaa jotain ylimääräistä! Sä tiedät etten mä syö!" Jep jep. Kasvikset ovat olleet toisen lapsosen inhokkiruokaa jo jonkin aikaa. Justhan se söi iloisena kasvissoseita jotka omin pikku kätösin keittelin ja pakastin. No, siitä on nyt aikaa... joku vuosi. Ja harmittaa että niiden antaminen vaan sitten jäi, kun en itsekään niitä popsinut.

Joten sitten kun löytyy joku vihreä tai oranssi tai punainen mitä teini tykkää syödä, riemunkiljahduksin sitä ruokaa valmistan.

Eilen kokkasin jämistä. On kyllä ihan parasta kun voi nakata kaikkea mitä vaan keksii kaapista ja pakkasesta löytymään. Eilen teinit söivät pyttipannua joka oli tehty pakasteperunasuikaleista (puoli pussia), paistetuista nakeista ( jäi edellisviikolla nakkinuudeliruoasta yli) ja vihreistä pitkistä pavuista! Ruoka maistui ja he ottivat sitä vielä lisää! Riemuvoitto!

Millaista ruokaa sinä teit viimeksi mikä ensin epäilytti, mutta maistui kuitenkin?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Lukijat