Hae tästä blogista

6. elokuuta 2016

Ja Lontoossa me söimme..


Fish´n´chips. Voiko olla klassisempaa ruokaa to do -listalla kuin kalaa ja ranskalaisia? Mun mielestä se juttu, mikä pitää maistaa kun Lontooseen matkustaa. Meidän kalat ja ranskalaiset olivat hintavia, me ostimme ne Tower of London-nähtävyyden vierestä. Lisäksi jäi mieleen paikasta että pulut kakkasivat meidän päälle, istuimmehan puun alla syömässä. Ohi menivät päistä, mutta reput saivat osumia..


 Chipotle -tuo amerikkalaisten pikaruokaketju, johon ihastuimme Amerikassa pari vuotta sitten, löytyy myös Lontoosta! Iso maissilettu, joka täytetään toiveestasi. Valkoista vai ruskeaa riisiä? Mustia papuja vai valkoisia papuja kastikkeessa? Kanaa (joka oli meillä aina se oikea vaihtoehto) ja sitten chilikastiketta (kolme tulisuus astetta), kermaviiliä ja pakettiin. Tuhti on käärö, mutta niin kevyttä syötävää että ähkyä ei saa ellei ole tosi pieniruokainen.Että jos on ihastunut ruokaan kaukomaissa, sitä saa myös lähempää eli Lontoosta. Suosittelen kokeilemaan! Hinta-laatusuhde: kohtuullinen
Isoja mansikoita dipattuna maitosuklaaseen? Kuulostaa herkulliselta ja toteutimme toisen jälkeläisen toiveen. Hyvää oli. Ostospaikka: Harrods. Hinta-laatusuhde: hyvä. Oliko kallista? Oli. 5 Isoa mansikkaa 10£. Oliko sen arvoista? Oli.

Viikon ainut hampurilaisateria! Paikka: ShakeShack. Mistä tuttu? Amerikasta jossa keksitty. Oliko hyvää? Täydellistä. Maistui uuri siltä miltä piti. Hinta: kallis, kalliimpi kuin Amerikassa. Oliko sen arvoista? Oli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Lukijat