Hae tästä blogista

11. elokuuta 2016

X - Särkänniemi 2016Teimme heinäkuussa yhden päivän reissun Tampereen Särkänniemen huvipuistoon. Tapasimme miehen sukulaisia samalla. Päivä oli oikein onnistunut.

Olin päättänyt etukäteen että uutuuslaite X:ssä oli käytävä. Emme käy joka vuosi Linnanmäellä ja Särkänniemessä, joten tämä oli nyt vaihtoehtona. Katsoin vahingossa youtubesta videon laitteesta ja se oli suuri virhe. Laite näytti suorastaan hirveältä.

Mutta paikan päällä rohkaistuin ja kysyn porukalta että kukas lähtee messiin! Yhden aikuisen sain liikahtamaan mutta hän perääntyi pitkän jonon hännillä. Seurakseni jäivät kaksi alle 13 vuotiasta lasta ja mietin että kukas tässä nyt uhkarohkea hullu on. En tiedä ketä pelotti eniten. Olen ollut elämäni aikana monissa hurjissa laitteissa ihan vapaaehtoisesti ja olen neljänkympin korvilla jo ajatellut josko olisin liian vanha tähän touhuun. Tuleekohan mulla paha olo?

Laite oli ovela. Vaikka se keinui ja pyöri samaan aikaan, ei tullut paha olo. Korkeuskaan ei pelottanut. Kylmiä väreitä ei tullut siitäkään että laite pysähtyi vähän väliä liki vaakatasoon tai pää alaspäin. Ympärimenokaan ei pelottanut, vatsassa ei tuntunut millekään eikä päässä pyörinyt.

(jos olet menossa laitteeseen jatkossa, ei kannata ehkä lukea. Tämä on oma kokemukseni eikä sitä kannata ajatella!)


Ainoa ajatus, mitä minulla oli laitteessa pää alaspäin, oli että tipun. Se kauhun tunne että kuolo korjaa pois jos tipun. Siksi pidin kynsin hampain kiinni laitteen turvakaarista. Siinä samassa minulla tuli mieleen vieressä istuvat pikkuiset! Heillä oli väljempää ja mietin miltä heistä tuntuu. Minusta alkoi tuntua että oli virhe houkutella heidät mukaan. En uskaltanut jälkeenpäinkään todeta mitä todella ajattelin laitteesta, koska lasten ilmeet laitteen pysähtyessä kalmankalpeat. Heitä oli varmasti pelottanut, mutta he eivät sitä ääneen sanoneet.

Kannattaa kuitenkin kokea vauhdin hurma! Hurjin laite pitkään aikaan vaikka olen mm. käynyt Orlandossa Amerikassa vuoristoradoissa ja Port of Aventurassa Espanjassa.. Laitteesta poistumisen jälkeen olin sitä mieltä ettei koskaan enää uudestaan, mutta kyllähän aika kultaa muistot myös tässä tapauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Lukijat