Hae tästä blogista

1. elokuuta 2016

Kesäloma tuli ja kesäloma meni

Heippa vaan kaikille!

Hupsista. Tulikin sitten tahaton blogiloma muun loman ohessa. Tarkoituksena oli kirjoittaa jokaisesta lomaviikosta oma postauksensa jokaisen viikon jälkeen, mutta jotenkin tämä tietokone oli käytössä muulla perheellä koko ajan. Nyt siihen tulle parannus.

Valitettavasti edelleenkään en saa kuvia laitettua koneelle kännykästä ja se kyllä harmittaa. Teksti ilman kuvia on kuin yrittäis syödä halkoa lusikalla.

Kesäloma oli ansaittu ja hyvin vietetty. Viisi viikko juhannuksesta ja tänään oli ensimmäinen työpäivä.

Ensimmäisellä lomaviikolla olin lasteni kanssa kolmisin (voiko heitä nyt enää lapsiksi kutsua kun eivät enää alakoulua käy?) Enimmäkseen kävin läpi töistä tuotuja tavaroita läpi ja mietittiin yhdessä seuraavan viikon reissue. Mitä ottaa mukaan, mitä ei ainakaan tarvitse, onko jotain ostoslistalla ja mitä vielä voisi miettiä että haluaisi nähdä.

Voi olla että siivosinkin koko talon, mutta voi myös olla että se jäi tekemättä.

Sen muistan että oikein ahmin kahden kolmen viikon ajan Vampyyripäiväkirjojen 5 kautta Netflixistä. Sitten kuulin että kuudes kausi on jo alkanut Suomen televisiossa. Äkkiä nauhalle!

Varasin kirjastosta kuudennen kauden kokonaan ja kolme dvd:stä katsoin kahdessa päivässä. Nyt on seitsemäs kausi avattu ja turvallisesti menee talteen jonnekin pilveen.

Innostuin myös katsomaan youtubesta America´s got talent- ohjelmaa. Huikeita esityksiä, joita katsoo uudelleen ja uudelleen. Pientä fanitusta siis ilmassa.

Siinä se ensimmäinen lomaviikko manikin kivasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Lukijat