Hae tästä blogista

1. helmikuuta 2013

Erikoinen, erilainen päivä

Tänäänhän oli minun syntymäpäiväni, Tänä vuonna se osui arkipäiväksi ja kun kesästä jäi lomapäiviä jäljelle, otin loppuviikon vapaaksi.

Etukäteen mietin mitä tekisin Ihan Omana Vapaapäivänäni ja sehän osoittautui vähän toisenlaiseksi mitä ajattelin. Suunnilleen se meni niin kuin olin ajatellut, mutta kiireetön se ei ollut.

Kotona ehdin olla aamun. Katsoin sopivasti edellisenä päivänä tulleen Smallville-jakson telkkarista ja söin aamupalan ennenkuin lähdin ulos talosta.

Tarkoituksenani oli ottaa päivä kuvina-postaus-blogipostaus, muttei se ihan toteutunut. Olin ujo ottamaan sittenkin "turistina" kuvia pääkaupunkiseudulla ja lisäksi oli niin surkea loskakeli, joten kuvia on vain muutama.

Parhaat otokset pilasi siis lumenpudottajamiehet, ruskeat sohjolumikasat ja oma ujous kuvaamiseen ulkona.ehkä tähän tulee muutos. Blogin nimeen!

Aamulla kävin siis kampaajalla tutulla 'miehellä' joka on ollut " hovikampaajanani" jo liki 20 vuotta.
Harmaat piiloon ja letti lyhyemmäksi. Avot.

Seuraavaksi suuntasin pääkaupunkiseudulla mieheni kanssa lounaalle, joksi ilmaantui thaimaalainen ravintola. Hyvää oli ja tarpeeksi.

Aamupäivällä olin jo tekstaillut isoäidilleni onko hän paikalla ja kun ilmoitti olevansa, suunnittelin sinne menoa. Ehdin kuitenkin poiketa matkalla omille ostoksilleni joten löysin halvalla Oranssivärisiä alusasuja. - jes -. No ostin mä muunkin värisiä. Niiden tilalle jotka ostin vuonna tossu ja sukka kun laihdutin 10 kioa. Ostin väliaikaiset, jotka lupasin korvata oikeilla sit kun olen oikeissa mitoissa. Ja nyt koen olevani, n. 5 vuotta myöhemmin.

Sitten piti huolehtia että urheileva lapseni saa ruokaa tähteistä jääkaapissa, että voin mennä seuraavaan tapaamiseen. -kiirettä pukkas-

Onneksi oli uusi puhelin joka hoiti viestinnän vallan mainiosti.

Suuntasin kohti junalaituria. Kuin tsägällä löysin oikean junan jolla matkasin seuraavaan tapaamiseen, ihanan miehen hoitaessa kotona velvollisuudet tältä päivältä.

Tapaamisessa vierähtikin pitempi tovi kuin olin ajatellut, ajattelematta aikaa ollenkaan, joka aina häviää jonnekin kun on hyvää seuraa, joten tuli hieman kiire johonkin bussiin. Ehdin mukavasti kun katsoin puhelimen nokia yhteydet.palvelua, milloin lähtee lähistöllä  busseja.

Olin 45 minuutin päästä kotona, juoksin bussipysäkiltä 1,5 km kotiin jotta ehtisin sanoa toiselle lapselle "hei!" ennenkuin lähtisin hakemaan toista lasta treeneistä.

Samaan hengenvetoon kuin toinenkin lapsi kotiutui, lähdin omiin sählytreeneihin jotka ovat nykyään elinehto.

Ihanan hikisenä juosseen ja onnellisenä menin saunaan ja nautin viimeisistä hetkistä syntymäpäivänäni lukien facebook-viestejä ja tekstiviestejä.

Ei olisi päivä voinut kuitenkin mennä paremmin. Olisin voinut kyllä nauttia enemmän kiireettömyydestä, mutta hauskaa oli,

(kuvat tulee myöhemmin, käy katselemassa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Lukijat