Hae tästä blogista

25. helmikuuta 2013

Tadaa!


 Pesun jälkeen käyttäjä lisäsi koneen rumpuun pussillisen väriä ja 500g ruokasuolaa. Ja sitten sen valkoisen onnettoman puseron, joka oli aivan märkä pesun jälkeen. Surkea rätti.
Kesti kaksi tuntia että kone pyöritti myttyä. Jo heti aluksi käyttäjä epäili, oliko tehnyt oikean päätöksen puseroa kohtaan? Oliko se oikein kohdella sitä niin? No, se oli päätetty ja tehty, enää ei voinut peruuttaa!

Tältä mytty eli pusero näytti ensimmäisen pesun jälkeen.

Sitten kone piti laittaa päälle vielä toisen kerran. Sama ohjelma, samat 40C astetta ja tällä kertaa menisi sisään myös pesuainetta.

Kello kävi ja käyttäjän silmät alkoivat lupsua.. taisi huomata liian myöhään että tällainen projekti kannattaa aloittaa päivällä, ei illalla.Vihdoin! Kone oli tehnyt tehtävänsä ja pusero nostettiin niin märkänä kuin olla voi, henkarille kuivumaan. Voi että se oli nätti! Kauniin kultakalan värinen, oranssi! No tietysti... :)

Tässä hän roikkuu pitkänä pienellä henkarilla
Tässä tuunaustarina valkoisen puseron matkasta oranssiksi. Suosittelen kaikille kokeilemaan vaatteiden uudistamista värien kanssa. Valikoima on aika laaja kaupoissa ja tosiaan ruokasuolahan ei paljoa maksa :) 

3 kommenttia:

  1. Siitä tuli hieno! Ihan livenäkin ... ;o) Ja jotenkin on sun värinen ...

    VastaaPoista
  2. Noi napit on just huiput tuohon! Hyvä väri tuli. :)

    VastaaPoista
  3. Jep, jos olisin värjännyt toisenväriseksi, olisi harmittanut vietävästi..

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)

Lukijat