Hae tästä blogista

17. helmikuuta 2013

Nyt läx vanha toppatakki roskiin !Tämä, kulahtanut, rakaskin oranssi toppatakki saa lähteä roskiin tänään. Vaikka olenkin kierrätysihminen, en kierrätä sitä enää kenellekään, koska se koki kovia keväällä pesukoneessa eikä ole ollut entisensä.. Ihana väri, mutta lämpö ei ole enää tallella, kun ei untuvatkaan.

Sitten kävin tässä päivänä eräänä noin kolme viikkoa sitten cittarissa katselemassa takkeja. Toppatakkeja. Oransseja tietysti. Oransseja oli vaan miehille tarjolla ja sairaan isoja kokoja joten hylkäsin ajatuksen, jota vaalin. Törmäsin herkullisen värisiin toppiksiin ja annoin itselleni luvan sovittaa..

Jes! Sopi päälle kuin valettu ja päätin ostaa sen, jos se jäisi kismittämään vielä seuraavanakin päivänä. Kituutin yhden päivän vielä violetin värisessä kirppistakissa (ei kuvissa) ja totesin, että ei enää lämmitä sekään takki. Olen upouuden takin tarpeessa. Ehdottomasti.

Tässä se ihanuus sitten on. 69,90€ maksoi mikä sopi mun kukkarolle tällä kertaa ihan hyvin.. Tai annoin sopia.

 Tyköistuva ja alle mahtuu kuitenkin vaatetta, eikä liian lyhyt.

Muttamutta. Luulin tarvitsevani vielä yhden takin, jos aioin heittää kaksi takkia pois. Kaksi takkia pois, kaksi tilalle.
Prismassa oli kanssa takkiale. On muuten hyvä aika ostaa talvivaatetta nyt! Näin siellä samanmerkkisiä mutta eri värisiä takkeja myytävän PUOLEEN HINTAAN nyt. Uskomatonta.

Olihan mun pakko sovittaa. Sinisiä, keltaisia, mustia, värikkäitä. Mä harkitsin nyt 10 minuuttia ja tein päätöksen. Näin halvalla ei saa mistään. Ei uutta ainakaan.

Tässä se toinen sitten. Aika pönäkkä kuva, kuvat vaatteista mun päällä ei jotenkin onnistu välillä ollenkaan. Tää taisi olla hieman leveämpi malli ja siinä oli vielä hihassa vetoketjutasku. Tulee mieleen sukelluspuku!!

Kyllä nyt kelpaa...

Nyt pitäisi vaan miettiä kumman ottaa arkitakiksi, kumman työtakiksi, kumman paremmaksi takiksi...

Tarvitsisin vielä uudet toiset toppahousut....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Lukijat