Hae tästä blogista

23. elokuuta 2013

Nuukuus - soijarouhelasagne

Ostin vuosi takaperin soijarouhetta pussillisen. Ajattelin kokeilla erilaisia ruokia korvaamaan ainaista jauhelihaa. Lapsiahan voi helposti hämätä, kun näyttää samalta, ajattelin...

Noh, se vuosi on kulunut. Ajattelin vihdoin tehdä ruokaa niistä aineksista mitä löytyy kotoa, Kun nuukuus iski enkä jaksanut mennä kauppaan.

Ensimmäisenä tuli mieleen lasagne. Sinnehän on helppo piilottaa melkein mitä vain. Puuhastelin keittiössä hyvän aikaa itsekseni ja valmistin ruoan ja laitoin uuniin.

"Hmm, tuoksuu hyvältä. Mitä teit?" "Lasagnea"Juustokastike ei ihan kaikki mennyt lasagneen joten mietin mitä siitä tekisin. Makaronilaatikko!Taas soijarouhetta likoamaan ja makaronit keitin ja heitin sekaan juustokastikkeen lopun. Laps tuli katsomaan rouhetta. "ai, sä teet makaronilaatikkoa, toi on selvästi jauhelihaa." "Jep!"


Pyysin lapsia maistamaan lasagnea, aika rohkeasti maistoivatkin ja kuului olevan hyvää. Makaronilaatikko maistui suussani taivaalliselta mutta lapsille se ei maistunut.

Seuraavana päivänä söimme päivälliseksi lasagnea ja loput pistin pakkaseen. Makaronilaatikko hävisi lähinnä minun suuhuni...

Ensi kerralla laitan reippaammin mausteita ja makeutta peittämään soijan makua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Lukijat