Hae tästä blogista

14. kesäkuuta 2015

Aineeton juhla

Olimme taannoin häissä, jotka muistan varmasti pitkään monesta syystä. Tunnelma vihkiäisissä oli sanoin kuvaamaton. Paikka oli samalla mystinen, klassinen, vanhanaikainen, nykyaikainen, harras, perinteinen ja värikäs. Tunnelmaa ei haitannut paikalle bussilasteittain saapuneet turistit, vauvan itku, haukoittelevat lapsivieraat tai jännitys siitä, kuka ei jaksa enää seistä.
 
 
 
Vihkimispaikan piha oli niin siisti etten voinut uskoa todeksi! Ei tupakantumppeja, ei mitään roskia, papereita eikä riisiäkään, jota yleensä heitetään vihkiparin päälle. Muttei ollut myöskään roskiksia, jotka olisi auttanut tätä onnetontajuhlijaa joka unohti oman miniroskiksensa toiseen kassiin ja mietti paikkaa omalle purkalleen...
 
Ilokseni huomasin, kun oli aika tulla paikasta ulos että saimme puhaltaa saippuakuplia vastanaineiden ylle! Roskatonta ajattelua! Ehkä muutkin ovat ajatelleet kaupungin lintuja ja siirtyneet riisistä kupliin. Hyvin ajattelevaista.
 
Minä ojensin vielä hääparille ennen lähtöämme hääjuhlista miniroskikset. Minut esiteltiin roskapäivässäihmiseksi ja sain kuulla monia tarinoita mihin käyttöön minit tulisivat.
 
 
Aineettomat lahjat ovat ne parhaimmat!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Lukijat