Hae tästä blogista

19. elokuuta 2015

Iltani PilvissäSatuin täyttämään tasavuosia tuossa tammikuussa ja minulla oli ihan huisit ystävien järjestämät synttäribileet ja lahjat sen mukaiset. Oranssia oli runsaasti sekä lahjoissa että koristelussa.

Pidin myös synttärikahveet lähimmille sukulaisille. Äidiltäni sain aktiivisuusrannekkeen, joka on ollut hurjassa käytössä ja veljeltäni piirrustuksen, joka kuvaa minua töissä. Ilmeisen osuvat lonkerot kuvassa :)

Appivanhemmat ojensivat minulle kukkakimpun ja kortin ja kiitin kauniisti. Mutta kun sitten itse lahja ojennettiin, niin voi sanoa että meinasin tipahtaa! Olin ällistynyt, pöyristynyt, ihmeissäni ja hykertynyt. Sain lahjakortin kuumailmapallolennolle!

Juttelin ohimennen viime vuonna anopille että kuumailmapallolennolle olisi kiva päästä joskus. Ja olenpa haaveestani täällä blogissani vuonna 2014 kertonut, mutten IKINÄ ajatellut että -se- Kuullaan ja Toteutetaan. Huh.

Koko kesän mietin sopivaa ajankohtaa lennolle. Ei saisi sataa (no, tämä kesä pikkasen haasteellinen sen suhteen) eikä tuulla juuri ollenkaan (just joo). Sitten varasin lennon ja pääsin ensi yrittämällä.

Meitä oli yhteensä kymmenen matkustajaa. Ihania erilaisia elämäntarinoita sain kuulla ja tutustua erilaisiin ihmisiin. Lennon järjesti Oy Linnan Pallo Ab ja kaikki sujuivat kuin rasvattu. Saimme seurata ja osallistua pallon täyttämiseen ja täyttymiseen. Harjoittelimme koriin kiipeämistä ja saimme lähettää jollekin ystävälle kortin. Lennon lentäjällä huumori kukki ja hän vastaili kysymyksiimme. Ja sitten oli vain hiljaista. Yritin lennolla myös nauttia näkymistä ilman kameraa. Ei huimannut, ei ottanut vatsan pohjasta. Kori vain lipui ilmassa ja polttimoiden kuumuus tuntui päänahassa.

Lasku oli erittäin pehmeä, keskelle jotain peltoa ja ryteikköä. Autoimme pallon kasaamisessa ja joimme skumppalasilliset ja saimme diplomit. Kerrassaan onnistunut ilta!
2 kommenttia:

  1. Huisi matka ... Kiitos lentopostista! ;o)

    VastaaPoista
  2. Kyllä oli ja ole hyvä! kiva että se tuli perille :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)

Lukijat