Hae tästä blogista

5. elokuuta 2015

Kohti terveellistä elämäntapaa ja sen yli!

* Mä aina viivytän ja siirrän siivoamista. Kunnes kaikki yskii pölypalleroita ja koti näyttää ja tuntuu likaiselta. -Huómenna mä jaksan imuroida-

* Lupaan itselleni että koko syksyn pyöräilen töihin, satoi tai paistoi ja kun oikein on lumista niin kävelen. Matkaa on kuitenkin vain naurettavat 2,5 kilometriä. Kuka sen nyt menisi autolla tai maksaisi bussilippua? No minä. Kaikilla naurettavilla tekosyillä.

* Lopetin kahvinjuonnin. Kyllä! Viime viikolla olin jo töissä ja joka päivä (ok, yhtenä päivänä join kylässä taivaallista maitokahvia, mutta sitä ei lasketa) join teetä. Pussiteetä, jota minulla on laatikkokaupalla kotona. Olemme ostaneet ulkomaan reissulta ja olen saanut lahjaksi ja tulee yleensä juotua vain talvisin. Ja kipeänä hunajan kanssa.

* Vähensin herkkujen syöntiä. Kesällä saa syödä jäätelöä ja varsinkin sitä tuli ahmittua Italiassa, jossa myydään ja valmistetaan parhaat "gelatot". En ole ostanut karkkia viikkoihin, heh. Ostin töihin tuliaisherkkuja, mutta säästän ne kunnes mulla on nimpparit, koska silloin kuuluu tarjota makeaa työkavereille.

* Olen lisännyt marjojen ja hedelmien syöntiä rajusti. Maustamattoman jogurtin kera menee aamulla helposti kourallinen mustikoita ja mansikoita ja syön välipalaksi hedelmiä ja tummaa leipää.                                                           Olen yli kuukauden ajan juonut vettä janojuomaksi. Ulkomailla pullovesi oli välttämätön paha selvitäkseni kuumuudesta ja pieni breikki tuli kun tulimme kotiin vaikka ihanaa raikasta vettä tuli suoraan hanasta. Nyt juon ainakin 1,5litraa päivässä, noin 3 dl kerrallaan ja helposti menee. Joskus menee enemmänkin. Töissä ollessa joskus unohtuu veden litkiminen mutta mulla on ollut tapana teen juonnin jälkeen juoda kuppi raikasta kraanavettä. Juomapulloksi voisi kelvata vaikka tällainen limsapullo:
<3

Tästä kaikesta johtuen mun mielestä keho voi vallan mainiosti ja ajttelin että ihana syksy tulee, kun pysyy terveenä valitsemallani tiellä tai polulla. Iloitsin siitä että pystyin lopettamaan kahvinjuonnin. Sitä tuli litkittyä töissä pari kolme kuppia päivässä ja sitten iltaisin oli, tai ei nyt ollut kuitenkaan ylitse pääsemättömiä vaikeuksia, saada unta. Onhan siitä sanottu että siinäon hyödyllisiäkin aineita, mutta kokeilen nyt kuitenkin.

Liikunta on hieman jäänyt joten ajattelin että nyt on hyvä olo aloittaa jokin uusi harrastus, vaikka pilates.

Iloitsin kuitenkin pikkasen liian ajoissa. En tiedä pystyttekö rivien välistä iloitsemaan tai löytämään sen ironiantunnun mitä haen.


Tadaa!

Flunssa iski. Ja kuume. Sairastupaa pidellään ja toivotaan parempaa huomista. Olin niin orientoitunut työhön että en oikein huomannu (tai en halunnut huomata) että kroppa tarvitsisi lepoa. Pah, juurihan olen levännyt monta viikkoa että pääsen iloisin myelin rakkaan työn pariin...

Ostin karkkipussin.

Join viimeisen ice cappuccinon dolce custom koneella.

Olen katsonut Netflixistä sarjaa the 4400 ja yhden leffan jossa Laura Dekken purjehtii yksin kahdessa vuoden mailman ympäri (Maidentrip)

Pikaista paranemista itselleni!

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit :)

Lukijat