Hae tästä blogista

3. elokuuta 2015

Me matkalle lähdettiin Italian maalle

Jos olet aikaisemmin lukenut blogiani tai jos et ole, niin löytänet edellisvuosien matkat noin elokuun postauksista. Matkamme suunnitellaan aina hyvissä ajoin ja pääosin niistä vastaa mieheni :)

Tänä vuonna päätimme katsastaa hieman Italiaa pohjoissuunnalta sekä avartaa maailmaa Välimereltä käsin risteilyn muodossa. Norwegian Cruise Line on varteenotettava risteilyjen järjestäjä. Olemme olleet saman yhtiön risteilylle viime vuonna, jolloin suuntasimme Bahamasaarille.

Aloitimme reissumme Venetsiasta.
Ilma etelässä oli hiostava ja kuuma, siinä +33 C paikkeilla. Reissasimme joka päivä vähän eri paikoissa ja maisemat olivat mahtavat. Ensimmäinen päivä oli matkapäivä. Päästessämme maahan seurasi vuokra-auton lunastus, autolla ajo kaistapäisten italialaisten joukossa ja hotellin pääsy. Sen jälkeen kipaisimme huoltoasemalle ostamaan iltapalaa ja painuimme nukkumaan.

Toisena päivänä katsastimme Venetsian nähtävyydet. Emme kyllä käyneet Gondoliajelulla koska lysti maksoi 80€/ puolisen tuntia. Huh. Kolmantena päivänä ajoimme vuoristoon, jossa saimme nauttia vuoristoilmasta ja kelkkaratailusta (vuoden huonoin äiti - tittelin saaneena sydäntä puristi yhdessä vaiheessa hurjasti, siitä tuonnempana enempi).

Neljäs päivä kului mukavasti outletissä kun mitään ei pitänyt ostaa.

Tässä kuvia Venetsiasta:


Remontissa oli sitten tämä silta


Torniin pääsi kiipeämään. Me kiipesimme ja otimme upeita kuvia2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Näitä teidän reissujuttuja on aina mukava lukea ... ;o)

    VastaaPoista
  2. Ja kiva on myös kirjoitella..

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)

Lukijat