Hae tästä blogista

5. tammikuuta 2017

Kuka olen?

Käväisin tuossa blogiarkistossani ja huomasin että aloitin bloggaamisen vuonna 2012! Viisi vuotta sitten aloitti blogiosoite nimeltään "orangekillerkitty". Huh. Ihmettelette varmaan nimeä. Niin minäkin juuri nyt. Orange on nyt aika selkeä mutta Killer kitty ei niinkään. Nimi juontaa t-paidasta jonka omistin (omistan? en ole varma). Siinä luki killer kitty ja kuva oli musta kissa (juu, todella johdonmukaista), joten siksi kun en muuta keksinyt, oli blogin nimi keksitty! (huoh). Ja blogin nimihän oli Oranssifriikin elämää.

Sittemmin vaihdoin osoitteen nykyiseen ja on houkutellut ehkä vähemmän vieraskielisiä katselijoita. Nimi on vaihtanut muotoaan ja ajatustaan useammin, en oikein ole tyytyväinen mihinkään. Mutta nyt.

Minua on kutsuttu tätioranssiksi jo tovi, varmaan johtuu siitä että tykkään niin paljon yhdestä tietystä väristä, pukeudun mielelläni oranssiin ja oransseja tavaroita hakeutuu luokseni. Ihanat ystävät virkkaavat oransseja kaulaliinoja, järjestävät oranssisynttäribileitä ja kiikuttavat oranssinvärisiä hukkavaatteitaan minulle. Joku sanoi joskus että kyllä sä varmaan kohta kyllästyt. Noh, minun varhaisimmat muistoni oranssista juurtavat lapsuudenkodista jossa oli Sarviksen kylpyamme. Oranssi. Etta kyllä se taitaa olla koko elämän juttu :) Eikä kyllästytä. Onneksi on myös eri värisiä oransseja.

Olen neljänkympin ohittanut mutta omasta mielestäni aika nuorenmielinen vielä. Ikäkriisin podin ja se on nyt mennyttä. Olen sinut itseni kanssa, ainakin suuren osan ajan päivästä. Perheeseen kuuluu mies, ja kaksi jälkeläistä, jotka eivät ole enää sieltä pienimmästä päästä, joten äidillä on aina välillä aikaa itselle...

Tykkään tehdä jonkin verran käsitöitä. Virkkaan aina jotain yksinkertaista ja kudon ainakin tiskirättejä. Etsin välillä ideoita internetin ihmeellisestä maailmasta ja sitten ihan omasta päästä. Jos materiaali on kierrätettyä, aina parempi. Olen ahkera kierrätyskeskuksessa kävijä ja suosin myös kirpputoreja ja Fida-lähetystoreja. Askartelen mielelläni kortteja ja teen lahjoja itse.

 Olen ollut "vuosi ilman uusia vaatteita"- aatteen mukana jo vuosia; en löydä juuri mitään vaatteita kaupoista kun ovat kaikki niin samanlaisia. Pyrin käyttämään vaatteen loppuun asti.

Pyrin pitämään itseni kunnossa liikunnan ja terveellisen ruokavalion avulla. Lajini ovat salibandy, kuntosali ja pyöräily. Kerään roskia aina kun liikun kävellen. Olen harrastanut vähän aikaa uintia ihan kuntoilumielessä ja kuntonyrkkeilyä parisen vuotta. Juoksin parisen vuotta sitten lenkkejä,mutta ne ovat jääneet. Vuonna 2013 juoksin kaksi kympin lenkkiä, naistenkympin ja rantakympin. Kaikkea kannattaa kokeilla!

Tervetuloa uudet lukijat ja vanhat (aikaisemmat siis) seuraamaan :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Lukijat