Hae tästä blogista

11. tammikuuta 2017

#peittoprojekti2017

Totesin itselleni vuoden ensimmäisenä päivänä että onneksi vuoden ensimmäinen päivä on vain kerran vuodessa. Silloin yleensä kun suunnitellaan tulevaa, omalla kohdallani se tarkoittaa liikuntaa, käsitöitä, matkoja, askarteluja, käsitöitä ja muutenkin tekemisiä. Suunnittelin monenmonta käsityöprojektia, mutta onneksi päätin toteuttaa vain kaksi, jotka totetutan varmasti. Muille on sitten aikaa, jos on.

Ensimmäinen projekti on tehdä edelleen heijastimia ja lähettää niitä läheisille ja sitten vähän kaukaisillekin tuttaville. Huovutin vahingossa kaulahuivini koneessa ja tuunailin siitä puuvillalangan ja heijastinkankaan kanssa hassuja heijastimia ja avaimenperiä. Pari on jo löytänyt uuden kodin. Ne näyttävät ehkä lapsen tekemisiltä mutta eipä haittaa. Omatekemä on aina omatekemä.

Toinen pääprojekti on peitto. Isoäidinneliöistä virkattu peitto on ollut haaveissa jo kauan. Sukulaiselle virkkasimme kolmeen pekkaan peiton, johon osallistuin seitsemällä neliöllä. Toiset tekivät sata. Aloitimme helmikuussa kun lokakuussa sen piti olla valmis. Juu, kesällä oli lomaa ja kyllähän se into hieman lopahti. Onneksi oli innokkaimmat seuralaiset.

Nyt tammikuun alussa kun aloitan projektia, minulla on täysin valmista neliötä 5. Täysin valmis tarkoittaa tässä tapauksessa 5 kerrosta ja kiinteät päälle. Yhsitän peitot sitten vielä kiinteillä tai piilosilmukoilla, en ole vielä Varma. Neliöitä, joissa on neljä kerrosta valmiina, on 2 ja lopuissa 27.ssä on viisi kerrosta mutta ei kiinteä silmukka-kerrosta. En yhtään osaa sanoa miksi kaikissa on vähän erilailla tehty.. Mutta innostus on kova ja aion saada oman peiton kasaan viimeistään vuoden 2017 loppuun mennessä. Tietysti olisi kiva jos se tulisi aikaisemmin valmiiksi. Joten ei kun virkkaamaan!

Millaisia käsityöprojekteja sinä aloitit / aloitat tänä vuonna tai haaveilet aloittavasi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Lukijat