Hae tästä blogista

26. lokakuuta 2012

Toisten blogit loistaa, oma taas junnaa paikallaan!

Ärsyttää. Suorastaan ärsyttää tää olemattomuus.

Siis blogiin kirjoittamisen olematon olemus. Toki on tässä eletty oikeaa elämää, tehty töitä ja oltu lasten kanssa. Parannettu maailmaa ystävien kanssa ja odotettu talvea tai kylmää syksyä. Tehty töitä.

Sain eilen kassillisen ihania tilaamiani kynttilöitä ja nyt haaveilen niiden polttamisesta. Ihanan oranssin kynttiläkupposenkin hankin, se pitää ajaa sisään.

Kun olen autoillut (niinä harvoina kertoina kun käytän kaaraa), olen vaihtanut musiikin Chisusta Michael Jacksoniin. (jos mukanaolijat autossa hyväksyvät radion asemesta cd:n) Sitäpä en ole kuunnellut yli kolmeen vuoteen. Aika huono fani olen ollut. Mutta kieltämättä jotkut biisit on niin haikeita ja itkettäviä, etten kunnolla voi niitä vieläkään kuunnella. Kohta sekin testataan.

Kyky kuunnella ja katsella miestä, joka kuoli yli 3 vuotta sitten.

Sitten pääsen kuulemaan toivottavasti ne kaikki ihanat biisit, joita rakastan ja joiden kanssa olen elänyt ison osan elämästäni.

6.11.2012 Näen varmasti jotain erilaista. Mulla on mukana 5 naista, jotka halusivat tulla minun kanssa katsomaan esitystä. Heille varasin liput ja 3.11. fiilistellään tulevaa iltaa musiikin, videoiden ja hyvän syömisen parissa. Sitä minä odotan.

Tämänkin konsertin nähneenä mykistää tämä laulu täysin.. Kylmät väreet menee pitkin selkäpiitä..

Mukavaa viikonloppua kaikille...

Tästä se lähtee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Lukijat