Hae tästä blogista

17. elokuuta 2014

Ja matka jatkuu...Huvipuisto! (Universal Studios)

Viikon reissu oli takanapäin New Yorkissa ja meidän oli aika siirtyä lentokoneella Orlandoon. Matka kesti noin 3 tuntia, jonka jälkeen me vuokrasimme auton lentokentältä (varattu etukäteen), ahdoimme matkalaukut takakonttiin ja ajoimme hotellille.

Seuraavana päivänä päätimme suunnata heti aamusta Universal Studioille eli huvipuistoon! Puisto käsitti kaksi eri isoa hurvittelupaikkaa: Universal's Islands of Adventure ja Universal Studios Florida. Menimme kahtena eri päivinä hurvittelemaan puistoihin. Kaksi peräkkäistä päivää meni hauskasti ja muistorikkaasti. Kävimme melkein kaikissa laitteissa. Kuuma oli edelleen.

Tässä muutama otos:
Auto jätettiin parkkihalliin ja oli liukuportaat pääovelle...Minä jaksoin kyllä kävelläkin


Hieno logo
 Yksi hauskimmista (juu, kyllä) vuoristoradoista. Ohjauspaneelista sai valita itselleen musiikin mitä kuuntelee kun kiitää kovaa vauhtia eteenpäin. Valitsin ZZ Top: Gimme all your loving. ROCK!

Muumio-laite

Simpsonien Krustiland!


Men In Black
Terminator


"koskiseikkailu" Tässä amerikkalaisessa versiossa reppu laitettiin sadehupun alle keskelle ja kaikille matkustajille turvavyöt. Juu, et päässyt pomppimaan tässä ylipitkässä seikkailussa. Kaikki kastuivat aivan läpimäriksi alushousuja myöden. Myös sukat ja kengät. Olimme märkiä noin kaksi tuntia ja tiedättekö mikä haisi eniten....? Märät kengät!

"Mennään heti uudestaan" totesi nuorimmainen kun oltiin päästy hurjimuslaite-Hulkista pois. Jep, olen aivopessyt lapseni pitämään vuoristoradoista...

Tukkijoki merirosvoteemalla. Kunnon mäki ja räjähdykset tunnelissa
Jurassic Park...

 
Jälleen koskiseikkailu jossa ei kastunut ihan niin paljon
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Lukijat