Hae tästä blogista

12. elokuuta 2014

Vapaana patsasteluaVapauden patsashan oli kanssa nähtävä. Olin yllättynyt miten pieni se todellisuudessa oli. Keskellä merta, saarella, jonne matkasimme pikkupaatilla. Aina jännään miten isot ja pienetpurtilot kohtaavat aaltoja ja kenelle tulee huono olo... Äitinä olo ei aina ole helppoa. Mutta kun on varautunut pahimpaan ja sanonut sen ääneen (vain miehelle), niin mitään ei tapahdu. Niinkuin nyt. Kaikki sujui loistavasti.

Viimeinen kuva on matkamuistokaupan ovenkahvoista. Aikas mageat olis itselläkin...

Näitä kirjoittaessa ja lukiessakin pitää muistaa että etsimme jatkuvasti varjopaikkoja. Tuolloin oliNew Yorkissa ollessamme koko ajan helle, yli 30C lämpöä. Ei pilviä, ja aika vähän vettä mukana, muttemme vaan yksinkertaisesti jaksaneet kantaa aamulla lähtiessämme hotellista 3 litraa enempää. Senkin takia selkä hikosi ja vaatteet menivät joka päivä vaihtoon. Emme valittaneet silloin, emmekä enkä nytkään. Hiki vain tulee silkasta ajattelusta.

Siellä muuten kyllä myytiin kojuissa ja kaupoissakin vettä. Hinnat sitten vaihtelivat 1-4$ välillä, joten ihan joka hetki ei tehnyt mieli pulittaa 4$ puolen litran pullosta, joita myivät pikkukioskit sopivasti matkan varrella.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Lukijat