Hae tästä blogista

19. elokuuta 2014

Meksikonlahdella ja aamiaista IHOP:ssa

Meillä oli huvipuiston jälkeen aikaa pari päivää ihastella muuten vaan Orlandoa ja ympäristöä joten suuntasimme Tampa Bayn rannalle. Olimme muutaman tunnin rannalla ja osa perheestä poltti itsensä kiitettävästi. Rasvaus oli kunnossa, mutta tokihan sitä olisi tullut lisätä muutaman kerran vedessä ollessa. No ei pahasti mennyt, mutta harmitti. Luonnonranta oli tämä.
 

Kävimme myös Orlandon keskustassa joka ei suurensuuri ollut. Mutta kuvia tuli otettua silti.Orange Avenue, katuni löytyi :)
 
IHOP = international house of pancakes oli perusamerikkalainen aamiaispaikka. Sinne he näyttivät kokoontuvan koko perheen voimin ja nautiskelemaan aamiaista. Niin myös mekin. Kerran.
Ystävällinen tarjoilijarouva palveli meitä ihanasti ja toi kahvia. Koko pannullisen. Tilasimme, noh tietenkin pannukakkuja! Minä otin cheesecake New York- nimisen annoksen joka näytti ennen herkuttelua tältä:

Oli todella hyvää eikä liian makea. Tietysti jaksoin syödä kaikki. Lapset tulivat täyteen puolikkaasta ja loput suostuimme sittenkin ottamaan mukaan styrox-laatikossa. Ne ihme kyllä maistuivat vielä illallaihan hyviltä.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Lukijat