Hae tästä blogista

6. marraskuuta 2015

Hyvän mielen viikko

Facebookissa kiertää jos jonkinmoista kampanjaa. Liity tähän ja liity tuohon. Sano hyviä asioita ihmisistä ja kierrätä ja lahjoita. Mä luen vissiin liikaa facebookia ja yritän olla hyvä ihminen kaikille tapaamilleni ja tuntemattomillekin.

Siksi innostunkin ilahduttamaan myös tuntemattomia. Välillä niinkin paljon että lähellä olevat saavat vain rippeet. Yritän ryhdistäytyä!

Jo muutaman vuoden ajan olen ilahduttanut minua inspiroivia bloggaajia. Tässä maassa heitä on muutamia ja hekin ovat minua innoittaneet jutuillaan, kirjoituksillaan ja olemalla tutunoloisia, vaikkemme mitään sydänystäviä olekaan. Todellakaan siis. Se ovat aitoja ihmisiä jotka kirjoittavat elämästään ja joiden jutut ovat vaan kolahtaneet tavalla tai toisella.

Suomessahan on satoja blogeja, joita luetaan ja satoja joita ei lueta. Minä kirjoitan omasta ilosta ja kiva vaan jos joku muukin lukee :)

Millaisen hyvän mielen teon sinä teit tällä viikolla? Tai viime viikolla?

Minä tuunaan heijastimia. Hamstraan tarvikkeita ympäri vuoden lähetystoriFidoista, kierrätyskeskuksista ja kirppiksiltäkin. Kaikki halpa ja hyvä käy. Heijastin on äärimmäisen tärkeä väline tänä vuodenaikana kun on pimeää ja liikuskelet ulkona. Autoilijat näkevät sinut paljon paremmin kun sulla on heijastin. Hän ei näe sinua jos kuljet katulampun valossa. Hän ei näe sinua takaa jos sinulla on etupuolella takissa heijastimet. Hän näkee heijastinliivin ja heiluvan heijastimen.

Rohkaisin mieleni ja tuunasin pari heijastinta ja annoin ne lahjaksi parille hyvälle tyypille. Toivottavasti niistä on iloa :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Lukijat