Hae tästä blogista

18. marraskuuta 2015

Vuoden 2015 vaatteidenvaihtobileet

Olen aivan unohtanut kertoa teille minun ensimmäisistä järjestämistäni bileistä, joissa vaatteet vaihtavat omistajaa ilman rahaa! En ole edes itse sellaisissa koskaan ollut, joten otin hieman vinkkejä täältä.

Perusideahan on saada itselle sopimattomat, kaapissa lojuneet vaatteet ja asusteet kiertoon ja saada itselle uusia vaatteita. Aloitin sillä, että lähetin kymmeniä viestejä ystäville, tuttaville ja kavereille ja kysyin heidän kiinnostustaan ylipäätään tähän konseptiin. Osa vastasi suoraan ettei ole heidän juttunsa, osa pisti idean korvan taakse.

Porukaksi valikoitui pieni joukko naisia, jotka olivat suunnilleen samankokoisia. Jokainen toi haluamansa määrän vaatteita, toiset kassillisia ja toiset vain muutamia vaatteita ja asettelivat ne pöydälle tai rekkiin näytille. Kun meitä oli niin vähän niin sitten vain suunnistimme vaatteiden kimppuun!Ja voin sanoa että jokaiselle löytyi jotakin! Kun tuossa aiemmin kertoilin mitä vaatteita olen ostanut tänä vuonna, niin kyllä olen saanut itselleni uusia vaatteita ihan ilmaiseksi ja se kyllä piristää mieltä kummasti.

No mitä löysin? Löysin viidet stretch-farkut. Osa tuli käyttöön nyt "syysmallistooni", osan pakkasin kesää varten. Löysin mekkoja tulevia juhlia varten. Löysin paitoja, jotka tulivat heti käyttöön.
Löysin pikkujoulukultalegginssit!

Valikoima oli runsas ja paljouden haluaminen valtasi haluta kaikki. Mutta. Lupaus oli tehty. Ne vaatteet joita kukaan ei halua ja ne jotka olet lahjoittanut valittaviksi, lahjoitetaan edelleen SPR:n Konttiin.

Lopuksi herkuttelimme :)


Kymmenen muovikassillista lähti hyvään tarkoitukseen! Vähän kirpaisi laittaa Miun mekko pois, mutta lupaus mikä lupaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Lukijat