Hae tästä blogista

6. tammikuuta 2016

Aikuisten naisten kuntoilua

Kuvittele kuntosali jolla olet käynyt. Millainen mielikuva sinulle tulee?

Mulle sana kuntosali, punttisali on kauhistus. Ylitreenattuja miehiä, fitnessnaisia, painojen ja laitteiden kalina kun ne lysähtää nollatilaan, musiikki kovalla niin että saa huutaa kaverille, tunkkainen lemu yhdistettynä hikeen ja erilaisiin tuoksuihin. Tuijotuksia, häpeäntunnetta, ilotonta treenaamista, olen-niin-väärässä-paikassa.

Tuntuuko tutulta?

Sain joululahjaksi ihanalta ystävältä lahjakortin kuntosalille. Aikuisten naisten kuntosalille. NAISTEN. Se jos mikä kyllä innostaa. Mutta tokihan sielläkin voisi olla niitä ylitreenattuja naisia jotka pullistelee Lihaksiaan ja katsoo tarkkaan minkä painon laitat itsellesi ja hän parantaa kymmenellä kilolla ja tekee sen kuin vettä vaan... Mun mielikuvat on vähän outoja ja ne on mun mielikuvituksen tuotetta. 

Sovin tapaamisen laitteiden ohjaukseen ja kehon koostumusmittaukseen. Mukava naishenkilö laittoi tiedot ylös ja sitten  itselleni älykortin johon tallentuisi ohjelma. Siis mitä?

Kävimme laite laitteelta läpi, miten ne toimii, kuinka saa painoja lisättyä, montako kertaa niitä tehdään jne. Helppoa!

Laitteita oli alle 20 ja Joka laitteessa oli näyttöruutu josta näit esim. Miten laite toimii jos sattui unohtamaan. Se laskee kerrat ja kertoo paljonko painoa laitteessa on sillä hetkellä jne. Kukaan Ei Näe Millä Painoilla Teet. Miten helpottavaa! 

Tunnin tapaamisella sain selville kaikki salat. Treenin pystyy periaatteessa tekemään puolessa tunnissa. Salilla oli nuoria ja vähän iäkkäämpiä tavallisia ihmisiä. Tunnelma oli hiljainen ja rauhallinen, pystyi keskittymään omaan hommaan hyvin. Lämmittely onnistuu crosstrainerilla ja pyöräillen. Tästä tuli mun juttu. Jipii!

Saleja löytyy Espoossa Mankkaalta ja Haukilahdesta ja Helsingistä Pitäjänmäeltä. Hinta ei päätä huimaa ja mä uskon että jatkan vielä helmikuussa, ei siis ole yhden kuukauden juttu. Liity mukaan ja pidä itsestäsi huolta. 

Www.liviaclub.fi

2 kommenttia:

  1. Oijoi - mä niin tykkään tästä! ;o)
    Hyviä treenäjä sinulle!

    VastaaPoista
  2. Mustantuntuu että mäkin tykkään. Jotenkin se olo että saa lihakset kipeiksi hyvällä tavalla, kutkuttaa. Huomennahan se nähdään!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)

Lukijat