Hae tästä blogista

15. tammikuuta 2016

Treeneissä on voimaa

On jälleen viikkokatsauksen aika. Herkkulakko on ollut helppo. Loppuviikosta työpaikan kahvipöytä notkui ulkomailta tuoduista herkuista ja sivuutin ne kerta toisensa jälkeen urhoollisesti. Mantra " en tarvitse ylimääräistä sokeria, en tarvitse irtokarkkia, en tarvitse keksejä, en tarvitse suklaata" on toiminut kun olen käynyt kaupassa. Olen ostanut cashew-pähkinöitä, joita olen popsinut kourallisen päivässä.

Lauantaina menin kuntosalille ja tein sarjan kahteen kertaan. Tuntui hyvältä. Yritän totuttaa kehoni muutokseen joka tulee näistä liikkeistä. Hirveästi ei ole vielä painoa, mutta enköhän saa niitäkin vielä lisättyä.

Sunnuntaina huristin bussilla taas salille ja tein samat sarjat. Melkein tunsin miten kunto nousee kohisten. Kävin myös infrapunasaunassa mikä oli miellyttävä kokemus.

Maanantaina oli pilates, jossa jotenkin tuntui siltä että pysyn asennoissa paremmin kuin ennen. Ei ollut niin tuskaa kuin ennen kuntosaliharjoittelua. Olenhan käynyt siellä jo kaksi kertaa ;)

Tiistaina oli lepopäivä kuntoilusta mutta lumisade yllätti. Lunta tuli ainakin 20 cm ja aura ei ehtinyt joka paikkaan joten kahlasin toppahousuissani ja harpoin kengissäni yli lumivallien. Kotiin tullessa aurasimme parkkipaikkaa lumilapioin, me neljä naista taloyhtiön. Se siitä lepopäivästä.


Keskiviikkona otin spurtin ja menin salille ennen seitsemää. Se kannatti ja olo oli mahtava koko päivän.

Torstaina oli vuorossa salibandy ja oikean jalan marssimurtuma pakotti menemään maaliin koko tunniksi. Olin surkea. Aivan kuin olisin unohtanut miten siellä ollaan. Mutta ensi kerralla paremmin.

Perjantaina raskaan työviikon jälkeen menin vielä salille ja olo koheni huomattavasti. Nyt voin aloittaa rentouttavan viikonlopun vieton.

Hyvää viikonloppua! Miten teidän viikkonne on mennyt?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Lukijat