Hae tästä blogista

20. tammikuuta 2016

Kaatissäkki

Tämä ei ole varsinainen viikkokatsaus vaan vain välihuomautusjutustelupostaus.

Olen ollut tasan 20 päivää ilman herkkuja. En ole ostanut kaupasta karkkipusseja, suklaapatukoita enkä uutuusherkkuja joita tulee varmasti jatkossakin silmille isoilla mainoksilla. Olen herkutellut toisinaan pähkinöillä ja vedellä, litkinyt kuppikaupalla teetä, jota olen makeuttanut hunajalla.

Lauantaina join valkosuklaakaakaon etukäteen synttärien kunniaksi. Olin kahvilassa ystävän kanssa ja tiesin etten halua juoda vain teetä ja kahvi on myös kielletty, joten maistoin uutta. Olikin hieman makea! Mutta sen arvoista. Todella harvoin käyn kahviloissa...

Tällä viikolla yhdellä työkaverilla oli synttärit ja hän tarjosi irtokarkkeja ja suklaakonvehteja. Ne olivat kahvihuoneen pöydällä ja mitä kartoin minkä pystyin. En voinut olla niin herkkä että sortuisin syömään herkkuja kun näinkin pitkälle ollaan päästy. Eilen sitten nappasin pari valittua karkkia ja laitoin ne pukukaappiini odottamaan helmikuuta. Mikä loistoajatus! Ja itsensäylittäminen! Siellä ne ovat edelleen. Kiellettyjen listalla. Hyllyllä.

No päivä meni pitemmälle tänään ja kahvitunnilla nuuskin karkkeja. Ei en ota. Joku ihmetteli että ketkäs kaikki täällä nyt on lakossa kun karkit ei katoa. Minä nostin käteni pystyyn.. Niin normaalisti ne häviäisivät alta aikayksikön. Valitettavasti.

Pitkin päivää tuntui että joku kaatoi niskaani mitä työ juttuja. Valituksia, ininöitä, mutinoita mitä ihmeellisimmistä asioista. En ollut niistä sen enempää vastuussa vaan ne vain velloivat ja saivat ylitsepääsemättömiä mittoja.

Loppupäivästä yleensä menisin syömään kupit tyhjiksi kun ketuttaa kaikki se valitus.

Tänään otin tasan kolme hedelmäkarkkia.

Sorruin, mutta annoin itselleni jo anteeksi. Aika sitkeä olen ollut.

Lakko ei loppunut mutta ei tee kyllä mieli enempää.

Hyvä minä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Lukijat