Hae tästä blogista

1. tammikuuta 2016

Mitä oranssifriikki teki vuonna 2015? Osa 1/2

Muistaakseni minun piti tällainen kirjoittaa jo toissa vuodesta mutta se jäi.. Kun lopetin bloggauksenkin. No tässäpä oranssimaailman vuosi 2015.

Tammikuu: Ensimmäistä kertaa otimme vuoden vaihteen vastaan ilman raketteja. Söin lahjakortin voimin Farang-ravintolassa mieheni kanssa. Jännitin tulevia syntymäpäiväjuhliani niin paljon että olin stressaantunut, innoissani ja ihan varma siitä että maailmanloppu tulee. Juhlat olivat mahtavat, mulla on parhaat ystävät ja kyllä ihan parhaat lahjat. Niin paljon oranssia! Löysin laatikon kätköistä myös syntymäpäivänäni ilmestyneen Helsingin Sanomat-lehden..


Helmikuu: otin käyttöön synttärilahjaksi saamani polar loop-rannekkeen, löysin maasta kuitin, jonka välissä oli 5€ seteli ja ihastelin edelleen synttärilahjojani, mm. Michael jackson-paperinukkeja, kaulahuivia ja kaikkia oransseja juttuja. Hiihdin yhden ainoan kerran ja juhlin ekaa kertaa ystävän baby showereita. Kokosin lapsen kanssa kaikki legot myyntiin.


Maaliskuu: odotin innolla millaisen satokauden saisimme tänä vuonna hyvässä kasvussa olleista chilin taimenista. Kävelin paljon samalla keräten ahkerasti roskapihdeillä roskia. Kokeilin mukimuffineita ensimmäistä kertaa ja ystävälleni syntyi kauan toivottu prinsessa. Ahmin pääsiäismunia jotta aikuistuva synttäreitä viettävä kummityttöni saisi rähinä-avaimenperiä.


Huhtikuu: kävin ostoksilla kaapelikirppiksellä ja "törmäsin" moumou-Iinaan juttelujen merkeissä. Olin todella kipeä lähes koko kuukauden ja töissä vain muutaman päivän koko kuukautena. Lopputuloksena keuhkokuume. Tapasin Roska päivässä-liikkeen perustajan Tuula-Marian Ahosen ja innostuin tuunaamaan tyhjistä filmipurkeista miniroskiksia. Virkkasin 40 kukkaa villalangoista alle viikossa.

Toukokuu: vietin ystävän nelikymppisiä, kävin katsomassa Mikael Gabrieliä livenä ja tein lahjoja synttärisankareita varten. Juhlistin enoni tasavuosia, söin ravintolapäivässä herkkuja ja vietin 15. Äitienpäivääni. Siivouspäivänä innostin mukaan naapurin leidejä myymään tavaroitaan pihalle, myyden niitä sitten toisillemme ostajien puutteessa.Kesäkuu: sain postia Japanista sisältäen avaimenperiä ja kirjepaperia. Juhlistimme yhtä hääparia aitiopaikalta Helsingissä. Ihastuin kookos-Eilaan, järjestin ja juhlin työkaverin kuuskymppisiä sekä ystävän tasavuosia. Tein roskakävelyretken Helsingin keskustaan ja annoin ensimmäisen miniroskiksen tuntemattomalle. Kuvasin kaikki mekkoni ja mietin kuumeisesti mitä pakata matkalle mukaan...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Lukijat