Hae tästä blogista

27. tammikuuta 2016

Kituuttajan viimeiset kiusaukset

Karkki- ja herkkulakko lähenee loppuaan. Ihan putkeen ei tämä viimeinen viikko ole mennyt. Sunnuntaina söin jättimokkapalan maitokahvin kera. Ostin myös vähän itsetehtyjä suklaajuttuja, joita vein myös kyllä töihin mutta ne olivat suussa sulavia.

Eniten olen herkkulakon aikana kaivannut salmiakkia. Välillä (aikaisemmin) en kokenut herkuttelevani kun söin sitä mustaa herkkua, mutta kyllähän se on makeaa.

Vielä olisi pari päivää lakkoa jäljella. Viikonloppuna olisi yhdet sukulaissynttärit, joissa saa syödä jotain ainakin ja kuukausi päättyy omiin synttäreihin, jolloin varmaan syön vaikka salmiakkia.

Kaikenkaikkiaan lakkoilu on ollut helppoa ja mukavaa vaihtelua. Jatkossa en aio herkutella kuten aiemmin, mutta sallin itselleni kerran viikkoon herkkuhetken, JOS tekee mieli. Vatsan kesti tottua lakkoiluun aika kauan. Tai ainakin niin mä luulin.

Alkukuusta söin todella paljon omenoita ja purkkaa. Karkkia teki mieli mutta piti keksiä uusi tapa herkutella. Vatsa ei tykännyt jommasta kummasta oikein ollenkaan. Lopetin kummankin käyttämisen ja vaihdoin päärynään. Vessassa ravaaminen vain jatkui ja aloin miettimään voiko se vaan nyt johtua siitä hedelmien syömisen lisäämisestä (kuorineen) vai siitä että onko mussa oikeesti joku vialla.  

Loppukuusta vatsan toiminta on normalisoitunut. Veden juominen on auttanut ja se ettei syö purkkaa, päärynää tai omenaa.. Olen löytänyt tilalle nektariinit, sharon-hedelmät, mandariinit ja keltaiset kiivit.

Kahvinjuonnin aloitan pikkuhiljaa uudelleen, mutta ehdottomasti juon vielä teevarastot tyhjiksi. Sitten voi taas ostaauusia ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Lukijat