Hae tästä blogista

1. tammikuuta 2016

Mitä oranssifriikille tapahtui vuonna 2015? Osa 2/2

Aika hyvät muistiinpanot sain aikaiseksi tähän vuosikatsaukseen kännykän valokuvamaailmasta. Se jatkukoon.

Heinäkuu: Lähdin reissuun perheeni kera ja näimme taas monta eri maata: Italia, Kroatia, Kreikka ja Turkki. Matkan jälkeen innostuin netistä löytämistäni ohjeista kuoria luonnonmukaisilla tavoilla vartaloa ja jalkoja. Kävin useasti musikassa mökillä ja täytin pakastinta myös mansikoilla. Voitin insta-arvonnassa ensi vuoden aurinkorasvat. Luin ahmien Rinna Saramäen "Hyvän mielen vaatekaappi" -kirjan.


Elokuu: Herkuttelin tuoreilla marjoilla kyllästymiseen asti ja silti, kävin terveyskeskuksessa hakemassa sairaslomaa, kun sain ärhäkän flunssan heti töihin palattuani. Ahmin Netflixixstä 4400-tv-sarjan kokonaisuudessaan. Kävin huikealla kuumailmapallolennolla ja surin kun chilintaimenet tekivät kuolemaa hyvästä alusta huolimatta. Pidin vaatteidenvaihtobileet ja löysin itselleni helposti uusia, käytettyjä vaatteita. Loput lahjoitin SPR:n konttiin.


Syyskuu: aloitin katsomaan Frendit  Netflixisitä. Hemmottelin itseäni käymällä jalkahoidossa Helsinki Day Spassa ystävien ostamalla synttärilahjakortilla. Söin myös ensimmäistä kertaa Friends&brgrs:ssa. Osallistuin ystävän järjestämään "Viiniä ja virkkuuta" -iltaan ja innostuin uudelleen isoäidinneliöiden tekemisestä. Luovuin "vallasta" lapseni koulun vanhempainyhdistyksessä. Tuunailin koristeita ikkunaan skyr-purkkien kansista.

Lokakuu: Suunnittelin ja törsäsin rahaa miehen synttäreihin, yllätyksenä vieraat. Käytin osan korkokenkiin varatuista rahoista hienoihin koristeisiin kakun päälle.. Unien laatu parani saatuani lahjaksi unisiepparin ja tein ja tuunasin lahjaksi heijastimia. Tutustuin läheiseen uurnalehtoon pyhäinpäivänä auringon laskettua.


Marraskuu: Kävin kattilahallin kirppiksellä tekemässä pari löytöä ja jutustelemassa Kolmistaan-blogin Eskon ja Karoliinan kanssa. Käytin consseja vielä pitkien villasukkien kanssa ja surin pariisilaisten kohtaloa. Virkkasin itselleni kaulahuivin ja vietin kahdet mukavat pikkujoulut. Sain päätökseen katsottuani 10 kautta Frendejä ja olo oli tyhjä.


Joulukuu: söin viimeiset mustikat ja mansikat pakkasesta ja valmistin joululahjaksi tuunattuja pyyheripustimia. Piparikakkutaloksi ilmentyi Big Ben, joka hävisin muihin suihin jouluaaton jälkeen. En lähettänyt yhtään joulukorttia, poltin kynttilöitä, pelasin lautapelejä ja vietin ihanan kotijoulun perheen kera. Uusi vuosi vaihtui rauhallisissa merkeissä ilman raketteja kuohuviiniä siemaillen.


Idearikasta Vuotta 2016 kaikille vanhoille ja uusille lukijoille!

2 kommenttia:

  1. Ihanat vuosikatsaukset - sinulla on ollut kiva ja puuhakas vuosi ... ;o)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kyllä puuhaa riittää vaikka tuntuu ettei kauheasti aina tapahdukaan. Ja tästähän jäi aika paljon juttuja puuttumaan, mutta mitäpä sitä kaikkea kertomaan ;)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)

Lukijat