Hae tästä blogista

8. tammikuuta 2016

Projekti: tammikuu herkkulakko

Ajattelin tänään teitä siellä ruudun toisella puolen. Voisin joka perjantai vähän summata miten lakkoilut ovat sujuneet jotta itsellekin jää jälkiä siitä miten on itsekuri pitänyt ja millaisia juttuja oon viikon aikana tehnyt ja mitä olen havainnut.

Tämä viikko 1.1-8.1. On mennyt aika vähäisen liikunnan merkeissä. Menin bussilla alkuviikosta töihin kun matka oli vähän pidempi kuin yleensä mutta en sitten jaksanut odotella bussia vaan kävelin kotiin molempina päivinä n. 2x5km. Keskiviikkona kävin kuntosaliohjauksessa ja lihaksey ilmoittelivat hieman omasta olemassaolostaan, which is nice. Torstaina kävin pelaamassa ekat salibandyt sekä kävelin yhteensä 5 km yli 22 asteen pakkasessa ja perjantaina kävelin töihin ja takas.

Kahvilakko on pitänyt. Tiistaina "vieraan" työkaverin yllytyksestä join puoli desiä kahvia maidolla, mutta toista kertaa ei tehnyt mieli! Tähän pohjaksi tieto että aloitin kahvinjuonnin kymmenen vuotta sitten ja juon töissä ja juhlissa kahvia. Tällä hetkellä mulla ei ole oikeaa kahvinkeitintä kotona, mutta kapselikeitin on. Koneeseen sain juuri sukulaiselta ylijääneet kapsulit, mutten nyt sitten ole niitäkään käyttänyt. Teetä olen nauttinut parikin kuppia päivässä ja todella paljon vettä!

Meidänhän pitäisi juoda enemmän vettä kun juomme kahvia. Minun vaan ei tee mieli vettä kun litkin kahvia, joten kun kahvinjuonti loppui, vedenjuomisesta tuli kivaa! Outoa...?

Herkut: herkkulakko on pitänyt. Viikko sitten söin hieman fudgea, mutta vain pari palaa (ylijäämä joululta). Loppiaisena oli jälkiruoaksi creme brülee ja tänään maistoin jonkun tuomia tuliaisia kanelilla kuorrutettuja manteleita. Voi olla että siinä oli suklaata päällä, mutta siltä se ei ainakaan maistunut.. En ole ostanut kaupasta yhtään karkkia. Tänään kävin punnitse&säästä herkkukaupassa ja ostin "mysliä" jogurttiin. Ehkä vähän sokerisiä mutta kivaa vaihtelua. Kuivattu inkivääri oli hauska tapaus, samoin tuo sekoitus mitä lykkäsin jogurtin joukkoon. Jogurttina muuten maustamaton A jogurtti, ollut jo parisen vuotta. Sokeriset on liian makeita mulle.

Tällaista tänne. Mites lupauksien pitäminen siellä etenee?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Lukijat