Hae tästä blogista

17. tammikuuta 2016

Voidepurkkien paha inventaario

Onko siellä ruudun toisella puolella ketään joka säilöö kaappeihinsa voidepurkkeja? Tuleeko ostettua "varmuuden vuoksi" jos vaikka edellinen loppuu kesken lomamatkan tai "kun se oli vielä alennuksessakin"? Tai sitten et vaan muista mitä kaappeihin on piilotettu ja tulee ostettua ylimääräisiä huonomuistisuuden vuoksi.

Tai työpaikan kahvipöydässä kutsuu katsomaan katalogi, jossa kaikki näyttää paremmalta ja työkaveri kehuu tuotteita maasta taivaisiin ja haluat olla mukana unelmassa ja tukea jotain tuntematonta?


Täällä yksi! Mulla on useampia purnukoita Kaikkea!
Shampoota löytyy erilaisiin hiuksiin, erilaisiin elämäntilanteisiin ja eri ihmisille tietysti. Kaikki aloitettuja, kaikki puolillaan. Tuo iso oranssi ei varmasti ole edes puolillaan kun on niin riittoisaa.Sitten löytyy kasvojen puhdistusemulsioita, geelejä ja voiteita. Suosikkia on tullut ostettua useampi, kun sitä ei sitten saa enää. Kaikkia ei toki ole avattu, etteivät pilaannu... Mutta molemmissa kerroksissa täytyy olla omat kun ei koskaan voi tietää missä sitä pesee kasvonsa...Käsirasvoja, jalkarasvoja ja vartalovoita.. Huhhhuh, niitä onkin aika kasa. Käsivoiteita en ole juuri ostanut itse, mutta lahjaksi niitä tippuu ainakin keväisin. Ne ovatkin tarpeen ainakin näin talvisin, kun käsiä tulee pestyä joka päivä ainakin 50 kertaa ja kädet ovat kuin hiekkapaperia. Ja pakkanen kuivattaa myös. Juuri kun olet rasvannut kädet, joudut ne pesemään uudestaan ja rasva on tipotiessään. Ja kaikkia uusia on kyllä heti kokeiltava, että jos olisi parempi kuin edellinen. Kun vielä kehittäisi rutiinin että oikeasti rasvaa kädet nukkumaanmennessä... Toinen aqualan on avaamaton, ostin sen, kun en ollut varma onko toinen jo loppunut.. No ei ollut..


Kasvorasvat. Niitäkin on tullut hamstrattua useampi. Muutama tuntuu vaan pyörivän iholla eikä imeydy, mutta ostettu mikä ostettu, joten saatan käyttää ne sitten vaikka polviin tai kyynerpäihin..Hiusten hoitoaineet: Näitäkin löytyy joka hiuslaadulle ja värille.

Projekti alkaa tästä: Yhtään uutta purkkia ei saa ostaa ennenkuin vanhat on käytetty loppuun. En nyt edes ottanut näihin kuviin mukaan huulirasvoja... en vaan kehtaa :)

Etta sellainen paljastus. Hyvää viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Lukijat